Mansur Yavaş’tan seçim için yeni hesap: mansuryavas23

Güncel 13.03.2023 - 11:43, Güncelleme: 13.03.2023 - 13:15
 

Mansur Yavaş’tan seçim için yeni hesap: mansuryavas23

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimin çalışmalarında yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak. Yavaş; bugüne kadar kullandığı şahsi hesaplarını ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının vatandaşlara duyurulması amacıyla yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak. Yavaş; bugüne kadar kullandığı şahsi hesapları ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.   YENİ HESAPLARI MANSUR YAVAŞ DUYURDU Mansur Yavaş, seçim sürecinde kullanacağı yeni sosyal medya hesaplarını yaptığı paylaşımla duyurdu. “Sevgili ailem” diyerek açıklamasına başlayan Yavaş, “Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı. Yavaş’ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve görüşmeleri paylaşacağı yeni sosyal medya hesapları şöyle: Facebook: Mansur Yavaş 2023 Twitter: mansuryavas23 / https://twitter.com/mansuryavas23 Instagram: mansuryavas23 / https://www.instagram.com/mansuryavas23/ Tiktok: mansuryavas23 / https://www.tiktok.com/@mansuryavas23   BASIN YANSIMALARI DA YENİ HESAPLARDA Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın seçim süresince televizyon ve gazetelerde yer alan haber ve demeçleri de Mansur Yavaş İletişim Ofisi tarafından kontrol edilen yeni sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak. Basın yansımalarının yer alacağı hesapların bilgileri ise şu şekilde: Twitter: mansuryavas23tv / https://twitter.com/mansuryavas23tv Instagram: mansuryavas23tv / https://www.instagram.com/mansuryavas23tv/
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimin çalışmalarında yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak. Yavaş; bugüne kadar kullandığı şahsi hesaplarını ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının vatandaşlara duyurulması amacıyla yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak.

Yavaş; bugüne kadar kullandığı şahsi hesapları ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.

 

YENİ HESAPLARI MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Mansur Yavaş, seçim sürecinde kullanacağı yeni sosyal medya hesaplarını yaptığı paylaşımla duyurdu. “Sevgili ailem” diyerek açıklamasına başlayan Yavaş, “Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yavaş’ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve görüşmeleri paylaşacağı yeni sosyal medya hesapları şöyle:

Facebook:  Mansur Yavaş 2023

Twitter: mansuryavas23 / https://twitter.com/mansuryavas23

Instagram: mansuryavas23 / https://www.instagram.com/mansuryavas23/

Tiktok: mansuryavas23 / https://www.tiktok.com/@mansuryavas23

 

BASIN YANSIMALARI DA YENİ HESAPLARDA

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın seçim süresince televizyon ve gazetelerde yer alan haber ve demeçleri de Mansur Yavaş İletişim Ofisi tarafından kontrol edilen yeni sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

Basın yansımalarının yer alacağı hesapların bilgileri ise şu şekilde:

Twitter: mansuryavas23tv / https://twitter.com/mansuryavas23tv

Instagram: mansuryavas23tv / https://www.instagram.com/mansuryavas23tv/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.