Gazeteci İsmet Demirdöğen Toprağa Verildi

Yerel 11.03.2023 - 10:43, Güncelleme: 11.03.2023 - 10:43
 

Gazeteci İsmet Demirdöğen Toprağa Verildi

ANKHABER / Ankara basınının bir döneme damgasını vuran isimlerinden biri daha aramızdan ayrıldı.
Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin önceki dönem Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi gazeteci İsmet Demirdöğen, 63 yaşında vefat etti. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmet Demirdöğen için, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Demirdöğen, törenin ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, eski ve mevcut çok sayıda CHP milletvekili ve HDP Milletvekilleri, RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyeleri İlhan Taşcı ve Okan Konuralp, ailesi, yakınları ve çok sayıda gazeteci dostu katıldı. İsmet Demirdöğen Kimdir? Tunceli'nin Hozat ilçesinde 1960 yılında doğan İsmet Demirdöğen, Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi. Gazeteciliğe ANKA Haber Ajansı’nda başladı. Çeşitli gazete, dergi ve televizyonlarda; muhabir, parlamento büro şefi, haber müdürü, haber koordinatörü ve Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı. 1996-2003 yılları arasında Çağdaş Gazeteciler Derneği’nde Genel Başkanlık görevini yürüttü. 2013-2015 yılları arasında CHP TBMM Grubu’nun basın danışmanlığını yaptı. Daha sonra CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçildi. Demirdöğen, bu görevini de 2015-2019 yılları arasında yürüttü.
ANKHABER / Ankara basınının bir döneme damgasını vuran isimlerinden biri daha aramızdan ayrıldı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin önceki dönem Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi gazeteci İsmet Demirdöğen, 63 yaşında vefat etti.

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmet Demirdöğen için, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Demirdöğen, törenin ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, eski ve mevcut çok sayıda CHP milletvekili ve HDP Milletvekilleri, RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyeleri İlhan Taşcı ve Okan Konuralp, ailesi, yakınları ve çok sayıda gazeteci dostu katıldı.

İsmet Demirdöğen Kimdir?

Tunceli'nin Hozat ilçesinde 1960 yılında doğan İsmet Demirdöğen, Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi. Gazeteciliğe ANKA Haber Ajansı’nda başladı. Çeşitli gazete, dergi ve televizyonlarda; muhabir, parlamento büro şefi, haber müdürü, haber koordinatörü ve Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı. 1996-2003 yılları arasında Çağdaş Gazeteciler Derneği’nde Genel Başkanlık görevini yürüttü. 2013-2015 yılları arasında CHP TBMM Grubu’nun basın danışmanlığını yaptı. Daha sonra CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçildi. Demirdöğen, bu görevini de 2015-2019 yılları arasında yürüttü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.