Köksal, girişimci kadın üyesinin '8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı

09.03.2023 - 14:12, Güncelleme: 09.03.2023 - 14:12
 

Köksal, girişimci kadın üyesinin '8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı

Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, Oda üyesi Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Köksal, "Kadın girişimciliğinin güzel bir örneğini sergileyen Öztürk'ün nezdinde kadın üyelerimizin ve varlıklarıyla hayatımızı güzel ve anlamlı kılan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.
Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, beraberinde YKÜ Kenan Ülger ile birlikte KOSGEB desteği ile kadın konfeksiyonu üzerine kendi işini kuran Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Oda üyesi Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret eden Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, "Başarılı girişimciliğinizle, istihdama katkılarınızla örnek teşkil ediyorsunuz. Sizin azimli, vizyoner bakış açısıyla gerçekleştirdiğiniz çalışmalarla gurur duyuyoruz. Daha fazla işgücüne katılım gösteren kadınlar, erkeklerle aynı derecede başarı gösterecek, ülkemiz kalkınmasına önemi katkıları olacaktır. Mesleğimizde sizin gibi kadın üyelerimizin sayısının artmasını temenni ediyorum. Maalesef mesleğimizle ilgili nitelikli eleman yetişmemesi sıkıntısı çekiyoruz. Kalifiye eleman yetişmemesi, sektörümüzün kanayan yarası iken sizin böylesine gayretli, istihdama dayalı çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Yetişmiş işgücü ihtiyacı olan sektörümüzde verimli istihdam ancak mesleki eğitimli, nitelikli işgücü ile mümkün olabilir." dedi. "8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü,  büyük acılara neden olan deprem felaketi nedeniyle buruk geçiriyoruz" diyen Başkan Köksal, başarıları ve örnek çalışmalarının artarak devam etmesini dileyerek Öztürk'e 'onur belgesi' ve çiçek takdim etti. Ortaokulu bitirdikten sonra terzilik yapmaya başlayan ve yıllar içerisinde çalışma azmiyle ve KOSGEB'in de desteğiyle kadın giyim üzerine 5 kişiye de istihdam sağladığı bir atölyeyi faaliyete geçiren Nevruz Öztürk de Başkan Köksal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların her alanda başladıkları işte başarılı olabileceklerini, yeter ki kendilerine güvenmeleri gerektiğini kaydetti. Öztürk, "Kadınlarımız, her şartta kendisine güvensin, girişimci olsun. Kadın kendi işini kurabilir, kendi işinin patronu olabilir, bu mümkün. Yeter ki mücadeleci olsun, asla pes etmesin. Çalışmak beni diri tutuyor. Evde oturmayı sevmiyorum. Sektörde eleman yetişmemesinden dolayı bir üretici olarak en büyük sorunumuz nitelikli eleman bulamamak." ifadelerini kullandı.
Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, Oda üyesi Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Köksal, "Kadın girişimciliğinin güzel bir örneğini sergileyen Öztürk'ün nezdinde kadın üyelerimizin ve varlıklarıyla hayatımızı güzel ve anlamlı kılan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.

Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, beraberinde YKÜ Kenan Ülger ile birlikte KOSGEB desteği ile kadın konfeksiyonu üzerine kendi işini kuran Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Oda üyesi Nevruz Öztürk'ü atölyesinde ziyaret eden Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, "Başarılı girişimciliğinizle, istihdama katkılarınızla örnek teşkil ediyorsunuz. Sizin azimli, vizyoner bakış açısıyla gerçekleştirdiğiniz çalışmalarla gurur duyuyoruz. Daha fazla işgücüne katılım gösteren kadınlar, erkeklerle aynı derecede başarı gösterecek, ülkemiz kalkınmasına önemi katkıları olacaktır. Mesleğimizde sizin gibi kadın üyelerimizin sayısının artmasını temenni ediyorum. Maalesef mesleğimizle ilgili nitelikli eleman yetişmemesi sıkıntısı çekiyoruz. Kalifiye eleman yetişmemesi, sektörümüzün kanayan yarası iken sizin böylesine gayretli, istihdama dayalı çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Yetişmiş işgücü ihtiyacı olan sektörümüzde verimli istihdam ancak mesleki eğitimli, nitelikli işgücü ile mümkün olabilir." dedi.

" 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü,  büyük acılara neden olan deprem felaketi nedeniyle buruk geçiriyoruz" diyen Başkan Köksal, başarıları ve örnek çalışmalarının artarak devam etmesini dileyerek Öztürk'e 'onur belgesi' ve çiçek takdim etti.

Ortaokulu bitirdikten sonra terzilik yapmaya başlayan ve yıllar içerisinde çalışma azmiyle ve KOSGEB'in de desteğiyle kadın giyim üzerine 5 kişiye de istihdam sağladığı bir atölyeyi faaliyete geçiren Nevruz Öztürk de Başkan Köksal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların her alanda başladıkları işte başarılı olabileceklerini, yeter ki kendilerine güvenmeleri gerektiğini kaydetti. Öztürk, "Kadınlarımız, her şartta kendisine güvensin, girişimci olsun. Kadın kendi işini kurabilir, kendi işinin patronu olabilir, bu mümkün. Yeter ki mücadeleci olsun, asla pes etmesin. Çalışmak beni diri tutuyor. Evde oturmayı sevmiyorum. Sektörde eleman yetişmemesinden dolayı bir üretici olarak en büyük sorunumuz nitelikli eleman bulamamak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.