Seher Karaman’dan Kadınlar Günü sürprizi

Güncel 08.03.2023 - 17:40, Güncelleme: 08.03.2023 - 17:40
 

Seher Karaman’dan Kadınlar Günü sürprizi

Osmaniye’nin tek kadın milletvekili aday adayı CHP’li Seher Karaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara karanfil dağıttı.
Seher Karaman, etkinlik ve 8 Mart ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bu 8 Mart; önceki 8 Mart’tan çok daha farklı ve daha önemli. Çünkü deprem gerçeği ile karşı karşıyayız. Kadınlar depremde daha da mağdur. Bugün aynı zamanda üç farklı ilimizde üç farklı kadın daha yaşamdan koparıldı. Biz bu cinayetlere “son” demeye devam ediyoruz. Ümit ediyoruz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir kadın yaşamdan koparılamayacak. Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.”
Osmaniye’nin tek kadın milletvekili aday adayı CHP’li Seher Karaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara karanfil dağıttı.

Seher Karaman, etkinlik ve 8 Mart ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Bu 8 Mart; önceki 8 Mart’tan çok daha farklı ve daha önemli. Çünkü deprem gerçeği ile karşı karşıyayız. Kadınlar depremde daha da mağdur. Bugün aynı zamanda üç farklı ilimizde üç farklı kadın daha yaşamdan koparıldı. Biz bu cinayetlere “son” demeye devam ediyoruz. Ümit ediyoruz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir kadın yaşamdan koparılamayacak. Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.