MAKUT’un Gönüllü Kardeş Ekibi Mamak’taydı

Yerel 08.03.2023 - 12:02, Güncelleme: 08.03.2023 - 12:02
 

MAKUT’un Gönüllü Kardeş Ekibi Mamak’taydı

Deprem bölgesinde Mamak Belediyesi ekibi ile dirsek dirseğe çalışan AFAD gönüllüleri, Başkan Murat Köse’yi ziyaret etti.
11 ili sarsan deprem felaketinin ardından Mamak Belediyesi, deprem bölgesine ekipleri ile çıkarma yaptı; Hatay’da çalışmalar gerçekleştirdi. Enkazdan 19 vatandaşı sağ çıkaran Mamak Arama Kurtarma Timi’ne (MAKUT) AFAD gönüllüleri de eşlik etmişti. Gönüllü ekip arama kurtarma çalışmalarının ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi ziyaret etti. AFAD gönüllüleri, başarılı bir arama kurtarma çalışması yürüten MAKUT’a termal kamera teslim etti. Mamak Arama Kurtarma Timi, termal kamera ile olası bir felakette enkaz altında canlı arayabilecek. Enkazın altına salınan ve canlı olup olmadığını kontrol edebilen termal kamera 30 metre ila 50 metre arasında görüntü alabiliyor. “Biri Değil Hepsi Kahraman” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kendisini ziyaret eden MAKUT’un kardeş AFAD gönüllü ekibine teşekkür ederek “Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında ter döken, insan üstü çaba gösteren tüm ekiplere, STK’lara, gönüllülere minnettarız. Mamak Arama Kurtarma Timi de depremin ilk gününden itibaren çalışmalarına başlamış, Antakya’da 19 vatandaşımızı enkaz altından çıkarmıştı. MAKUT’a eşlik eden AFAD gönüllülerimiz bugün bizleri ziyaret etti. Ben kendilerine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü onlara canlarını hiçe sayarak insanlarımızı enkaz altından kurtarmayı başardı. Onların biri değil, hepsi kahraman” diye konuştu. 
Deprem bölgesinde Mamak Belediyesi ekibi ile dirsek dirseğe çalışan AFAD gönüllüleri, Başkan Murat Köse’yi ziyaret etti.

11 ili sarsan deprem felaketinin ardından Mamak Belediyesi, deprem bölgesine ekipleri ile çıkarma yaptı; Hatay’da çalışmalar gerçekleştirdi. Enkazdan 19 vatandaşı sağ çıkaran Mamak Arama Kurtarma Timi’ne (MAKUT) AFAD gönüllüleri de eşlik etmişti. Gönüllü ekip arama kurtarma çalışmalarının ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi ziyaret etti. AFAD gönüllüleri, başarılı bir arama kurtarma çalışması yürüten MAKUT’a termal kamera teslim etti.

Mamak Arama Kurtarma Timi, termal kamera ile olası bir felakette enkaz altında canlı arayabilecek. Enkazın altına salınan ve canlı olup olmadığını kontrol edebilen termal kamera 30 metre ila 50 metre arasında görüntü alabiliyor.

“Biri Değil Hepsi Kahraman”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kendisini ziyaret eden MAKUT’un kardeş AFAD gönüllü ekibine teşekkür ederek “Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında ter döken, insan üstü çaba gösteren tüm ekiplere, STK’lara, gönüllülere minnettarız. Mamak Arama Kurtarma Timi de depremin ilk gününden itibaren çalışmalarına başlamış, Antakya’da 19 vatandaşımızı enkaz altından çıkarmıştı. MAKUT’a eşlik eden AFAD gönüllülerimiz bugün bizleri ziyaret etti. Ben kendilerine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü onlara canlarını hiçe sayarak insanlarımızı enkaz altından kurtarmayı başardı. Onların biri değil, hepsi kahraman” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.