HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: Kadınlarımızın, üyelerimizin, depremzedelerin ve milletimizin yanındayız

Çalışma Hayatı 07.03.2023 - 11:27, Güncelleme: 07.03.2023 - 11:27
 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: Kadınlarımızın, üyelerimizin, depremzedelerin ve milletimizin yanındayız

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de bütün gücümüzle ve sendikalarımızla, üyelerimizin ve milletimizin yanındayız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Allah bize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.
Arslan, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği HAK-İŞ Kadın Komitemizin koordinatörlüğünde kadın üyelerimize özel malzemelerden oluşan yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. 8 Martta da Kadın Komitelerimiz, bulundukları illerde deprem bölgesinden gelen depremzede aileleri ziyaret edecek, ayrıca deprem bölgesinde de İl Başkanlarımız ve Kadın Komite temsilcilerimiz faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan kadın üyelerimizi ziyaret edecekler” dedi. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın acısını yaşarken, yaralarımızı birlikte sarmak için bütün gücümüzle ve sendikalarımızla üyelerimizin ve milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz.  Her yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kitlesel ve geniş katılımlı etkinliklerle kutlayan HAK-İŞ Konfederasyonu olarak bu yıl, Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği HAK-İŞ Kadın Komitemizin koordinatörlüğünde kadın üyelerimize yönelik özel malzemelerden oluşan yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. HAK-İŞ Kadın Komite Başkanımız Fatma Zengin’in koordinasyonunda Kadın Komite Temsilcilerimiz, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Adana ve Diyarbakır illerimizde İl Başkanlarımızla birlikte üyelerimizi ziyaret ettiler. Geçmiş olsun ve taziye dileklerimizi ileterek, hazırladığımız hediyelerimizi takdim ettiler. HAK-İŞ olarak, 8 Martta da Kadın Komitelerimiz, bulundukları illerde deprem bölgesinden gelen depremzede aileleri ziyaret edecekler. Yaşadıkları bütün acılara ve içinde bulundukları zorluklara karşın hastanelerde, belediyelerde, fabrikalarda, kamu ve özel pek çok işyerinde işinin başında olan üyelerimizi İl Başkanlarımız ve Kadın Komite temsilcilerimiz ziyaret ederek, ‘Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ mesajı verecek. HAK-İŞ olarak,  bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. Bu gün hep beraber yaralarımızı sarıp ayağa kalkma günüdür. HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın deprem bölgesine yardımları 220 milyonu aştı. Bölgenin normalleşmesi için bu yardımlarımız devam edecek. Devletimizin ve Milletimizin dayanışmasına güveniyoruz. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun.”
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de bütün gücümüzle ve sendikalarımızla, üyelerimizin ve milletimizin yanındayız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Allah bize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Arslan, “ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği HAK-İŞ Kadın Komitemizin koordinatörlüğünde kadın üyelerimize özel malzemelerden oluşan yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. 8 Martta da Kadın Komitelerimiz, bulundukları illerde deprem bölgesinden gelen depremzede aileleri ziyaret edecek, ayrıca deprem bölgesinde de İl Başkanlarımız ve Kadın Komite temsilcilerimiz faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan kadın üyelerimizi ziyaret edecekler” dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın acısını yaşarken, yaralarımızı birlikte sarmak için bütün gücümüzle ve sendikalarımızla üyelerimizin ve milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

 Her yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kitlesel ve geniş katılımlı etkinliklerle kutlayan HAK-İŞ Konfederasyonu olarak bu yıl, Yönetim

Kurulumuzun aldığı karar gereği HAK-İŞ Kadın Komitemizin koordinatörlüğünde kadın üyelerimize yönelik özel malzemelerden oluşan yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. HAK-İŞ Kadın Komite Başkanımız

Fatma Zengin’in koordinasyonunda Kadın Komite Temsilcilerimiz,

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Gaziantep, Kilis,

Şanlıurfa, Elazığ, Adana ve Diyarbakır illerimizde İl Başkanlarımızla birlikte üyelerimizi ziyaret ettiler. Geçmiş olsun ve taziye dileklerimizi ileterek, hazırladığımız hediyelerimizi takdim ettiler.

HAK-İŞ olarak, 8 Martta da Kadın Komitelerimiz, bulundukları illerde deprem bölgesinden gelen depremzede aileleri ziyaret edecekler.

Yaşadıkları bütün acılara ve içinde bulundukları zorluklara karşın hastanelerde, belediyelerde, fabrikalarda, kamu ve özel pek çok işyerinde işinin başında olan üyelerimizi İl Başkanlarımız ve Kadın Komite temsilcilerimiz ziyaret ederek, ‘Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ mesajı verecek.

HAK-İŞ olarak,  bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. Bu gün hep beraber yaralarımızı sarıp ayağa kalkma günüdür. HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın deprem bölgesine yardımları

220 milyonu aştı. Bölgenin normalleşmesi için bu yardımlarımız devam edecek. Devletimizin ve Milletimizin dayanışmasına güveniyoruz. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı

Allah'tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.