RAFİ AY, KARDEŞ SENDİKALARIN GENEL BAŞKANLARINI ZİYARETİ SÜRDÜRÜYOR

Çalışma Hayatı 04.03.2023 - 13:39, Güncelleme: 04.03.2023 - 13:39
 

RAFİ AY, KARDEŞ SENDİKALARIN GENEL BAŞKANLARINI ZİYARETİ SÜRDÜRÜYOR

ANKHABER (ÖZEL) - Çalışma hayatının ve iş kolunun güçlü sendikalarından Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, emekçilerin hakkını, hukukunu arama ve sosyal sendikacılık uygulamalarının yanında, bağlı oldukları HAK-İŞ üyesi sendikalarla iş ve güç birliğine de önem veriyor. Bu çerçevede ziyaretler gerçekleştirilirken, Öz İplik İş Sendikasına iade-i ziyaretler de oluyor.
Öz İplik İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçilirken; “Değişime, Dönüşüme, Gelişime Köprü” misyonuyla, “Emeği ve Emekçiyi Korumak İçin Adil Geçiş”e giden yolu gösteren Rafi Ay, son olarak, sırasıyla Öz Taşıma -İş Sendikası Genel Başkanı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı ve Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Semih Aydıner’i ziyaret etti. Rafi Ay, görevlerine yeni ya da yeniden seçilen kardeş sendika genel başkanlarını tebrik etti, başarı diledi. ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikasını ziyaret ederek, Öz Taşıma -İş Genel Başkanlığına seçilen Av. Mehmet Ali Kayabaşı ile bir araya geldi. Rafi Ay, son genel kurulda genel başkanlığa seçilen Kayabaşı’yı tebrik ederek başarı diledi. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk de hazır bulundu. ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI’NI ZİYARET Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz Gıda -İş Sendikasını da ziyaret etti. Genel Başkan Rafi Ay, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Halil Çukutli’yi tebrik etti, başarı diledi. Sendika genel merkezine gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy da yer aldı. MEDYA-İŞ SENDİKASI’NI ZİYARET Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Medya-İş Sendikasına ziyaret gerçekleştirerek, Medya-İş Genel Başkanı Sezai Ballı ile bir araya geldi. Sendika genel merkezine gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Medya-İş Genel Başkan Yardımcısı Leyla Dilek Atçeken ve Medya-İş Genel Sekreteri Sinan Özer hazır bulundu. ÖZ İLETİŞİM-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz İletişim-İş Sendikasını ziyaret ederek, Genel Başkan Av. Semih Aydıner ile bir araya geldi. Heyet, Aydıner’i Genel Başkan seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarı diledi. Ziyarette Öz İplik İş Sendikası Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Öz İletişim-İş  Genel Başkan Yardımcısı Şadi Özbingöl de yer aldı. Ziyaretler sırasında Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, kardeş sendika genel başkanlarına hediye takdiminde bulundu.
ANKHABER (ÖZEL) - Çalışma hayatının ve iş kolunun güçlü sendikalarından Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, emekçilerin hakkını, hukukunu arama ve sosyal sendikacılık uygulamalarının yanında, bağlı oldukları HAK-İŞ üyesi sendikalarla iş ve güç birliğine de önem veriyor. Bu çerçevede ziyaretler gerçekleştirilirken, Öz İplik İş Sendikasına iade-i ziyaretler de oluyor.

Öz İplik İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçilirken; “Değişime, Dönüşüme, Gelişime Köprü” misyonuyla, “Emeği ve Emekçiyi Korumak İçin Adil Geçiş”e giden yolu gösteren Rafi Ay, son olarak, sırasıyla Öz Taşıma -İş Sendikası Genel Başkanı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı ve Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Semih Aydıner’i ziyaret etti.

Rafi Ay, görevlerine yeni ya da yeniden seçilen kardeş sendika genel başkanlarını tebrik etti, başarı diledi.

ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikasını ziyaret ederek, Öz Taşıma -İş Genel Başkanlığına seçilen Av. Mehmet Ali Kayabaşı ile bir araya geldi. Rafi Ay, son genel kurulda genel başkanlığa seçilen Kayabaşı’yı tebrik ederek başarı diledi.

Ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk de hazır bulundu.

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI’NI ZİYARET

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz Gıda -İş Sendikasını da ziyaret etti.

Genel Başkan Rafi Ay, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Halil Çukutli’yi tebrik etti, başarı diledi.

Sendika genel merkezine gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy da yer aldı.

MEDYA-İŞ SENDİKASI’NI ZİYARET

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Medya-İş Sendikasına ziyaret gerçekleştirerek, Medya-İş Genel Başkanı Sezai Ballı ile bir araya geldi.

Sendika genel merkezine gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Medya-İş Genel Başkan Yardımcısı Leyla Dilek Atçeken ve Medya-İş Genel Sekreteri Sinan Özer hazır bulundu.

ÖZ İLETİŞİM-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Genel Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı Öz İletişim-İş Sendikasını ziyaret ederek, Genel Başkan Av. Semih Aydıner ile bir araya geldi. Heyet, Aydıner’i Genel Başkan seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarı diledi.

Ziyarette Öz İplik İş Sendikası Başkan Yardımcıları Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Samet Ceylan ve Genel Sekreter Turgay Ulutürk ile Öz İletişim-İş  Genel Başkan Yardımcısı Şadi Özbingöl de yer aldı.

Ziyaretler sırasında Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, kardeş sendika genel başkanlarına hediye takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.