Altındağ'dan deprem bölgesine 50 TIR'lık yardım

Ankara 26.02.2023 - 12:22, Güncelleme: 26.02.2023 - 12:22
 

Altındağ'dan deprem bölgesine 50 TIR'lık yardım

Depremin ilk anından itibaren sahada olan Altındağ Belediyesi, depremzede vatandaşlar için bölgeye 50 TIR insani yardım malzemesi ulaştırdı...
Altındağ’dan deprem bölgesine, bu zamana kadar insani yardım dolu 50 TIR gönderildi. TIR'ların hepsinin ihtiyaç duyulabilecek tüm insani yardım malzemeleriyle dolu olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ’da 7’den 70’e herkes el ele verdi, birlik oldu. TIR'larımızı her türlü insani yardım malzemesinin yanında, sevgi ile doldurduk. Adıyaman’dan Hatay’a, Osmaniye’den Kahramanmaraş’a deprem bölgelerindeki vatandaşlara insani yardım ulaştırdık. Bundan sonra da bölgenin ihtiyacı olan malzemeler konusunda destek vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  ALTINDAĞLI VATANDAŞLAR DA YARDIMA KOŞTU   Türkiye’nin her köşesinden deprem bölgesine ulaşan yardım kampanyasına, Altındağlı vatandaşlar da destek oldu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla başlatılan kampanyaya, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında ilçede bulunan vatandaşlardan gelen elektrikli ısıtıcı, kullanılmamış sıfır ürünler, giysi, battaniye gibi yardımlar, TIR'lara doldurularak kısa sürede deprem bölgesine gönderildi. Battaniye, yatak, çocuk montu, çocuk bezi, hijyen malzemesi, konserve gıda, kuru gıda, ayakkabı ve su dolu olan insani yardım TIR'ları, bölgede büyük sevinçle karşılandı. Bölgede oluşturulan 4 ihtiyaç temin noktası, depremzedelere ihtiyaçlarının temini konusunda büyük kolaylık sağladı.
Depremin ilk anından itibaren sahada olan Altındağ Belediyesi, depremzede vatandaşlar için bölgeye 50 TIR insani yardım malzemesi ulaştırdı...

Altındağ’dan deprem bölgesine, bu zamana kadar insani yardım dolu 50 TIR gönderildi. TIR'ların hepsinin ihtiyaç duyulabilecek tüm insani yardım malzemeleriyle dolu olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ’da 7’den 70’e herkes el ele verdi, birlik oldu. TIR'larımızı her türlü insani yardım malzemesinin yanında, sevgi ile doldurduk. Adıyaman’dan Hatay’a, Osmaniye’den Kahramanmaraş’a deprem bölgelerindeki vatandaşlara insani yardım ulaştırdık. Bundan sonra da bölgenin ihtiyacı olan malzemeler konusunda destek vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

ALTINDAĞLI VATANDAŞLAR DA YARDIMA KOŞTU
 
Türkiye’nin her köşesinden deprem bölgesine ulaşan yardım kampanyasına, Altındağlı vatandaşlar da destek oldu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla başlatılan kampanyaya, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında ilçede bulunan vatandaşlardan gelen elektrikli ısıtıcı, kullanılmamış sıfır ürünler, giysi, battaniye gibi yardımlar, TIR'lara doldurularak kısa sürede deprem bölgesine gönderildi. Battaniye, yatak, çocuk montu, çocuk bezi, hijyen malzemesi, konserve gıda, kuru gıda, ayakkabı ve su dolu olan insani yardım TIR'ları, bölgede büyük sevinçle karşılandı. Bölgede oluşturulan 4 ihtiyaç temin noktası, depremzedelere ihtiyaçlarının temini konusunda büyük kolaylık sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.