Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde oyuncak kampanyası

Yerel 19.02.2023 - 14:50, Güncelleme: 19.02.2023 - 14:50
 

Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde oyuncak kampanyası

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Yenimahalle Belediyesi, kreş ve gündüz bakımevlerinde “İyilik Yap İzi Kalsın” sloganıyla oyuncak kampanyası başlattı.
Kampanya ile Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların getirdikleri oyuncaklar depremden etkilenerek Yenimahalle’ye gelen çocuklara hediye ediliyor. 5 bin oyuncak toplandı Oyuncaklar, Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde bulunan Derman Market ve Nefes Engelliler Tesisi’neyardım almak için Depremzede Kayıt Merkezi’ne başvuran çocuklu ailelere teslim ediliyor.Yaklaşık 5 bin oyuncağın toplandığı kampanya ile belediye depremzede çocukları sevindirerek yaraları sarıyor. Deprem felaketinden psikolojik olarak çocukların da çok etkilendiğini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Depremden kurtulan yetişkinler kadar çocuklarımız da çok etkilendi. Yetişkinlere ve çocuklarımıza Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde psikolojik destek veriyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımızı bir nebze olsun tebessüm ettirebilmek için oyuncak kampanyası başlattık. Kreşlerde eğitim gören çocuklarımız depremzede kardeşlerine evlerinden oyuncak getiriyorlar. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlardan daha değerli hiçbir şey yok” dedi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Yenimahalle Belediyesi, kreş ve gündüz bakımevlerinde “İyilik Yap İzi Kalsın” sloganıyla oyuncak kampanyası başlattı.

Kampanya ile Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların getirdikleri oyuncaklar depremden etkilenerek Yenimahalle’ye gelen çocuklara hediye ediliyor.

5 bin oyuncak toplandı

Oyuncaklar, Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde bulunan Derman Market ve Nefes Engelliler Tesisi’neyardım almak için Depremzede Kayıt Merkezi’ne başvuran çocuklu ailelere teslim ediliyor.Yaklaşık 5 bin oyuncağın toplandığı kampanya ile belediye depremzede çocukları sevindirerek yaraları sarıyor.

Deprem felaketinden psikolojik olarak çocukların da çok etkilendiğini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Depremden kurtulan yetişkinler kadar çocuklarımız da çok etkilendi. Yetişkinlere ve çocuklarımıza Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde psikolojik destek veriyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımızı bir nebze olsun tebessüm ettirebilmek için oyuncak kampanyası başlattık. Kreşlerde eğitim gören çocuklarımız depremzede kardeşlerine evlerinden oyuncak getiriyorlar. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlardan daha değerli hiçbir şey yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.