Anatolia Art Eskişehir'de

Kültür-Sanat 02.02.2023 - 11:30, Güncelleme: 02.02.2023 - 11:30
 

Anatolia Art Eskişehir'de

30 Ocak’ta açılan Anatolia Art Eskişehir sergisi 13 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.
Sema KUMRULU Ege Sanat Birliği'nin sergi kolu olan Anatolia Art Eskişehir Disiplinlerarası Karma Sergisi Atila Özer Karikatür Evi'nde açıldı. Fikret Dadal'ın küratörlüğünde, Nurettin Ataman ve Gül Soylar'ın yönetiminde açılan sergiye Anadolu'nun pek çok ilinden sanatçı bir araya geldi. Serginin açılışında Nurettin Ataman, ''Adımız Sanat Ege ancak biz büyük bir aile olarak, Ege'nin dışına çıktık. Yurt geneline yayıldık. Farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek, bu çalışmaları halkımızla buluşturmak istiyoruz. Eskişehir'deki sergi de buna dönük bir çalışmadır. Sanata ve sanatçıya değer verilen bir kentteyiz. Sanatseverleri, sergi sürecinde sergimizi gezmeye davet ediyoruz'' diye konuştu. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde açılan sergide 48 sanatçının çok sayıda resim, heykel ve seramik çalışmaları yer aldı. Ahmet Koyu, Armağan Gökçearslan, Armağan Konak, Arslan Özlem, Ayşen Altındal, Birce Özateş Meral, Birsen Koç, Cansu Temizsoy, Cemile Kurt, Emine Bostancı, Erdoğan Tuncer, Evrim Gökçelik, Fatma Öztürk, Fikret Dadal, Gülay Şimşek, Gülcan Sarıoğlu, Hasan Rastgeldi, Hatice Merve Özaslan, Hediye Akoğlu, Huriye Tamer, Hürriyet Tunca, İpek Öykü Anlatır, Meryem Kılınç Kuru, Mona Muzo, Nilay Çevik Dirlik, Nilgün Pekin, Nodıra Güçsav, Nuran Öztürk, Onur Özberk, Önder Toptaş, Özgül Ercan Dengin, Özlem L.Gençtürk, Reyhan D. Karroum, Rümeysa G. Göcekli, Sabahat Özen, Selda Mant Menay, Seldağ Kip, Sema Nur Başaran, Semra Konuk, Serap Timoçin Uyuğ, Serdar Öztürk, Sevgi Çimen Çıbuk, Sibel Karaağaç, Sibel Okumuş, Taner Kalkan, Yasemin Özkan, Yasemin Temiz ve Yeşim Alaçam sergide eserleriyle yer aldılar. Anatolia Art  Eskişehir sergisi 13 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.
30 Ocak’ta açılan Anatolia Art Eskişehir sergisi 13 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.

Sema KUMRULU

Ege Sanat Birliği'nin sergi kolu olan Anatolia Art Eskişehir Disiplinlerarası Karma Sergisi Atila Özer Karikatür Evi'nde açıldı.

Fikret Dadal'ın küratörlüğünde, Nurettin Ataman ve Gül Soylar'ın yönetiminde açılan sergiye Anadolu'nun pek çok ilinden sanatçı bir araya geldi.

Serginin açılışında Nurettin Ataman, ''Adımız Sanat Ege ancak biz büyük bir aile olarak, Ege'nin dışına çıktık. Yurt geneline yayıldık. Farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek, bu çalışmaları halkımızla buluşturmak istiyoruz. Eskişehir'deki sergi de buna dönük bir çalışmadır. Sanata ve sanatçıya değer verilen bir kentteyiz. Sanatseverleri, sergi sürecinde sergimizi gezmeye davet ediyoruz'' diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde açılan sergide 48 sanatçının çok sayıda resim, heykel ve seramik çalışmaları yer aldı.

Ahmet Koyu, Armağan Gökçearslan, Armağan Konak, Arslan Özlem, Ayşen Altındal, Birce Özateş Meral, Birsen Koç, Cansu Temizsoy, Cemile Kurt, Emine Bostancı, Erdoğan Tuncer, Evrim Gökçelik, Fatma Öztürk, Fikret Dadal, Gülay Şimşek, Gülcan Sarıoğlu, Hasan Rastgeldi, Hatice Merve Özaslan, Hediye Akoğlu, Huriye Tamer, Hürriyet Tunca, İpek Öykü Anlatır, Meryem Kılınç Kuru, Mona Muzo, Nilay Çevik Dirlik, Nilgün Pekin, Nodıra Güçsav, Nuran Öztürk, Onur Özberk, Önder Toptaş, Özgül Ercan Dengin, Özlem L.Gençtürk, Reyhan D. Karroum, Rümeysa G. Göcekli, Sabahat Özen, Selda Mant Menay, Seldağ Kip, Sema Nur Başaran, Semra Konuk, Serap Timoçin Uyuğ, Serdar Öztürk, Sevgi Çimen Çıbuk, Sibel Karaağaç, Sibel Okumuş, Taner Kalkan, Yasemin Özkan, Yasemin Temiz ve Yeşim Alaçam sergide eserleriyle yer aldılar.

Anatolia Art  Eskişehir sergisi 13 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.