DR. METİN ÖZASLAN’DAN ‘BÜYÜK ANKARA’ KONSERİNE DAVET

Kültür-Sanat 25.01.2023 - 07:19, Güncelleme: 25.01.2023 - 07:19
 

DR. METİN ÖZASLAN’DAN ‘BÜYÜK ANKARA’ KONSERİNE DAVET

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan herkesi “Büyük Ankara” konserine davet etti.
ANKHABER Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara, çok önemli folklorik, tarihi, kültürel değerleri sahiptir. Bu değerlerin yaşatılması, tanıtılması ve geliştirilmesini vazife edinmiş sivil toplum kuruluşlarının başında Ankara Kulübü Derneği geliyor. Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, bu alandaki çabalarıyla takdir gören bir isim. Saya Gezmesine katılıp Sinsin oynayan Özaslan, Başkentlilere, “Büyük Ankara Konserimize bekliyoruz” davetinde bulundu. 27 Ocak 2023 Cuma günü saat 19.30’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili duyuruda bulunan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, şu ifadeleri kullandı: “Ankara Kulübü Derneği Genel Merkez TSM Koromuzun Şef Tanzer Kartal Yönetiminde Vereceği ‘Büyük Ankara’ Konserimize Katılımlarınızdan büyük mutluluk duyarız.”
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan herkesi “Büyük Ankara” konserine davet etti.

ANKHABER

Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara, çok önemli folklorik, tarihi, kültürel değerleri sahiptir.

Bu değerlerin yaşatılması, tanıtılması ve geliştirilmesini vazife edinmiş sivil toplum kuruluşlarının başında Ankara Kulübü Derneği geliyor.

Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, bu alandaki çabalarıyla takdir gören bir isim.

Saya Gezmesine katılıp Sinsin oynayan Özaslan, Başkentlilere, “Büyük Ankara Konserimize bekliyoruz” davetinde bulundu.

27 Ocak 2023 Cuma günü saat 19.30’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili duyuruda bulunan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, şu ifadeleri kullandı:

Ankara Kulübü Derneği Genel Merkez TSM Koromuzun Şef Tanzer Kartal Yönetiminde Vereceği ‘Büyük Ankara’ Konserimize Katılımlarınızdan büyük mutluluk duyarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.