İlhan Cavcav Vefatının 6. Yılında Anıldı

Spor Sahnesi 23.01.2023 - 15:22, Güncelleme: 23.01.2023 - 15:22
 

İlhan Cavcav Vefatının 6. Yılında Anıldı

Sema KUMRULU / Türk futbolunun duayenlerinden Gençlerbirliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav, vefatının 6. yılında kabri başında anıldı.
Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki anma töreninde Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve bazı futbolcular katıldı. Anma töreninde Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, ''Değerli büyüğüm, aramızdan ayrılışınızın 6. yıl dönümünde size saygı ve sevgilerimizi sunmaya geldik. Bize miras olarak bıraktığınız bu takım, sizin çizginizden asla ayrılmayacaktır. Her zaman için Süper Ligde olması gereken takımımız, yine Süper Ligde yer alacaktır. Bu konuda söz veriyoruz. Ruhun şad olsun'' diye konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu yayımladığı mesajda, ''Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden, Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Vakfının Onursal Başkanı, adını Süper Lig'in 2017-2018 sezonunda vermekten onur duyduğumuz merhum İlhan Cavcav'ı aramızdan ayrılışının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz'' ifadelerine yer verildi.  Anma töreni, merhum İlhan Cavcav'ın mezarı başında okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla son buldu.
Sema KUMRULU / Türk futbolunun duayenlerinden Gençlerbirliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav, vefatının 6. yılında kabri başında anıldı.

Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki anma töreninde Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve bazı futbolcular katıldı.

Anma töreninde Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, ''Değerli büyüğüm, aramızdan ayrılışınızın 6. yıl dönümünde size saygı ve sevgilerimizi sunmaya geldik. Bize miras olarak bıraktığınız bu takım, sizin çizginizden asla ayrılmayacaktır. Her zaman için Süper Ligde olması gereken takımımız, yine Süper Ligde yer alacaktır. Bu konuda söz veriyoruz. Ruhun şad olsun'' diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu yayımladığı mesajda, ''Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden, Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Vakfının Onursal Başkanı, adını Süper Lig'in 2017-2018 sezonunda vermekten onur duyduğumuz merhum İlhan Cavcav'ı aramızdan ayrılışının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz'' ifadelerine yer verildi.

 Anma töreni, merhum İlhan Cavcav'ın mezarı başında okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.