ÜÇÜZ KEÇİLERE İYİ BAKILIYOR

Güncel 23.01.2023 - 15:18, Güncelleme: 23.01.2023 - 15:18
 

ÜÇÜZ KEÇİLERE İYİ BAKILIYOR

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’ndeki mini hayvanat bahçesinin yeni misafirleri var.
Mamak Belediyesi tarafından Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturulan mini hayvanat bahçesi özellikle çocukların gezip görmek istedikleri uğrak noktası haline geldi. Midilli atlardan keçilere, tavus kuşlarından tavşana kadar farklı türdeki toplam 53 hayvanın yer aldığı mini hayvanat bahçesinde son günlerde tatlı bir telaş var. Hayvanat bahçesi yeni misafirlerine kavuştu. Gece isimli keçi üç yavru doğurdu. Yavru keçilere isim aradıklarını söyleyen Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kevser Güney, bu konuda Ankaralılardan destek beklediklerini söyledi. Gece isimli anne keçi ve üçüzlerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirten Güney, tüm vatandaşları oğlakları yakından görebilmeleri için hayvanat bahçesine davet etti. “Hayvan sevgisi aşılıyoruz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak, onları doğa, hayvan dostu birer birey olarak yetiştirmemiz önemli. Bu yüzden Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturduğumuz mini hayvanat bahçemizle çocuklarımıza hayvanları yakından görme fırsatı sunuyoruz. Ankaralıları Üreğil Millet Bahçemizdeki mini hayvanat bahçemizi ziyarete bekliyoruz” dedi.
Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’ndeki mini hayvanat bahçesinin yeni misafirleri var.

Mamak Belediyesi tarafından Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturulan mini hayvanat bahçesi özellikle çocukların gezip görmek istedikleri uğrak noktası haline geldi. Midilli atlardan keçilere, tavus kuşlarından tavşana kadar farklı türdeki toplam 53 hayvanın yer aldığı mini hayvanat bahçesinde son günlerde tatlı bir telaş var.

Hayvanat bahçesi yeni misafirlerine kavuştu. Gece isimli keçi üç yavru doğurdu. Yavru keçilere isim aradıklarını söyleyen Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kevser Güney, bu konuda Ankaralılardan destek beklediklerini söyledi. Gece isimli anne keçi ve üçüzlerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirten Güney, tüm vatandaşları oğlakları yakından görebilmeleri için hayvanat bahçesine davet etti.

“Hayvan sevgisi aşılıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak, onları doğa, hayvan dostu birer birey olarak yetiştirmemiz önemli. Bu yüzden Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturduğumuz mini hayvanat bahçemizle çocuklarımıza hayvanları yakından görme fırsatı sunuyoruz. Ankaralıları Üreğil Millet Bahçemizdeki mini hayvanat bahçemizi ziyarete bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.