Altındağ'da ilk karne heyecanı

Ankara 22.01.2023 - 09:57, Güncelleme: 22.01.2023 - 09:57
 

Altındağ'da ilk karne heyecanı

Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren kreşlerde eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona ererken, minik öğrenciler ara karnelerine kavuştu.
Altındağlı minikler karne sevinci yaşadı. Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Ali Ersoy, Aydınlıkevler, Güneşevler ve Kuzey Ankara kreşlerinde öğrenim gören minikler karnelerini aldı. Miniklerin karne sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu.  MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini her fırsatta vurgulayan Başkan Asım Balcı, Altındağlı çocukların güzel bir geleceğe hazırlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. “Yavrularımız iyi bir eğitim alsın, hayata güzel bir biçimde hazırlansın diye durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Ne yapıyorsak, çocuklarımız mutlu olsun diye yapıyoruz" diyen Başkan Balcı, karne alan minikleri tek tek tebrik etti. Altındağlı miniklerin karnelerine kavuştukları an yaşadıkları sevinç de görülmeye değerdi. Yüzlerinden gülücük eksik olmayan minik öğrenciler, karneleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren kreşlerde eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona ererken, minik öğrenciler ara karnelerine kavuştu.

Altındağlı minikler karne sevinci yaşadı. Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Ali Ersoy, Aydınlıkevler, Güneşevler ve Kuzey Ankara kreşlerinde öğrenim gören minikler karnelerini aldı. Miniklerin karne sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu. 

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini her fırsatta vurgulayan Başkan Asım Balcı, Altındağlı çocukların güzel bir geleceğe hazırlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. “Yavrularımız iyi bir eğitim alsın, hayata güzel bir biçimde hazırlansın diye durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Ne yapıyorsak, çocuklarımız mutlu olsun diye yapıyoruz" diyen Başkan Balcı, karne alan minikleri tek tek tebrik etti. Altındağlı miniklerin karnelerine kavuştukları an yaşadıkları sevinç de görülmeye değerdi. Yüzlerinden gülücük eksik olmayan minik öğrenciler, karneleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.