Genç sporcu fabrikası: Üç Pas Spor Kulübü

Spor Sahnesi 22.01.2023 - 09:45, Güncelleme: 22.01.2023 - 09:45
 

Genç sporcu fabrikası: Üç Pas Spor Kulübü

Voleybol kenti Ankara’nın çocuk ve genç sporcu yetiştiren kulübü Üç Pas Spor, başarılarıyla dikkat çekiyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu altyapı liglerinde mücadele eden Üç Pas Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularla dikkat çekiyor. Mini Voleybol, Midi Voleybol, Küçük Takım, Yıldız Takım, Bölgesel Lig A Takım kategorilerinde mücadele eden Üç Pas Spor Kulübü, okul takımlarına da teknik destek veriyor. HAYATA ÇOK YÖNLÜ BAKABİLME ÖZELLİĞİ Sağlıklı gençler ve başarılı sporcular için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Üç Pas Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sefa Burak Pehlivan, “Voleybol sadece voleybol değildir ilkesiyle çıktığımız yolda sporcularımızın mutlu çocuklar olarak yetişmesi, düzen alışkanlığı edinmeleri, ortak akılla hareket edebilmeleri, problem çözme yetilerinin gelişmesine katkı sunarak, hayata çok yönlü bakabilmelerini hedefliyoruz” diye konuştu. VOLEYBOLA HİZMET EDEN KULÜP: ÜÇ PAS Üç Pas Spor Kulübü’nün 2016 yılında kurulduğunu belirten Pehlivan, “Çocuk çalıştırabilir sertifikası mevcut ve yaş kategorilerinin ihtiyaçlarına göre hareket edebilen antrenörlerimizle Türk ve dünya voleyboluna hizmet ediyoruz” dedi.
Voleybol kenti Ankara’nın çocuk ve genç sporcu yetiştiren kulübü Üç Pas Spor, başarılarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu altyapı liglerinde mücadele eden Üç Pas Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcularla dikkat çekiyor. Mini Voleybol, Midi Voleybol, Küçük Takım, Yıldız Takım, Bölgesel Lig A Takım kategorilerinde mücadele eden Üç Pas Spor Kulübü, okul takımlarına da teknik destek veriyor.

HAYATA ÇOK YÖNLÜ BAKABİLME ÖZELLİĞİ

Sağlıklı gençler ve başarılı sporcular için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Üç Pas Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sefa Burak Pehlivan, “Voleybol sadece voleybol değildir ilkesiyle çıktığımız yolda sporcularımızın mutlu çocuklar olarak yetişmesi, düzen alışkanlığı edinmeleri, ortak akılla hareket edebilmeleri, problem çözme yetilerinin gelişmesine katkı sunarak, hayata çok yönlü bakabilmelerini hedefliyoruz” diye konuştu.

VOLEYBOLA HİZMET EDEN KULÜP: ÜÇ PAS

Üç Pas Spor Kulübü’nün 2016 yılında kurulduğunu belirten Pehlivan, “Çocuk çalıştırabilir sertifikası mevcut ve yaş kategorilerinin ihtiyaçlarına göre hareket edebilen antrenörlerimizle Türk ve dünya voleyboluna hizmet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.