BEREKETE, HUZURA, MUTLULUĞA ATILAN İMZALAR

Çalışma Hayatı 15.01.2023 - 06:47, Güncelleme: 15.01.2023 - 06:51
 

BEREKETE, HUZURA, MUTLULUĞA ATILAN İMZALAR

İş kolunun güçlü sendikası Öz İplik İş ile sektörün önemli kuruluşlarından Zümrüt Tekstil Sanayi A.Ş. arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren ve Öz İplik İş Sendikasının örgütlü olduğu Zümrüt Tekstil Sanayi A.Ş.’de imzalanan Toplu İş Sözleşmesi, başta emekçiler olmak üzere herkesi mutlu etti. İMZA TÖRENİNE KATILANLAR Berekete ve huzurlu çalışma ortamına atılan imza törenine Öz İplik İş’i temsilen Genel Başkan Rafi Ay, Genel Başkan Yardımcısı Samet Ceylan katılırken; Zümrüt Tekstil’i temsilen ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keskin ile Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Çolak katıldı. İmza töreninde sendikanın TİS Uzmanı Berkant Yurduseven de hazır bulundu. HAYIRLI OLSUN MESAJI… Öz İplik İş Sendikasından yapılan açıklamada, “İmzalanan sözleşmenin tüm taraflara ve emek hareketine hayırlı olmasını dileriz” dendi.
İş kolunun güçlü sendikası Öz İplik İş ile sektörün önemli kuruluşlarından Zümrüt Tekstil Sanayi A.Ş. arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren ve Öz İplik İş Sendikasının örgütlü olduğu Zümrüt Tekstil Sanayi A.Ş.’de imzalanan Toplu İş Sözleşmesi, başta emekçiler olmak üzere herkesi mutlu etti.

İMZA TÖRENİNE KATILANLAR

Berekete ve huzurlu çalışma ortamına atılan imza törenine Öz İplik İş’i temsilen Genel Başkan Rafi Ay, Genel Başkan Yardımcısı Samet Ceylan katılırken; Zümrüt Tekstil’i temsilen ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keskin ile Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Çolak katıldı.

İmza töreninde sendikanın TİS Uzmanı Berkant Yurduseven de hazır bulundu.

HAYIRLI OLSUN MESAJI…

Öz İplik İş Sendikasından yapılan açıklamada, “İmzalanan sözleşmenin tüm taraflara ve emek hareketine hayırlı olmasını dileriz” dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.