Engelli dostlarından Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezine ziyaret

Sağlık 12.01.2023 - 23:09, Güncelleme: 12.01.2023 - 23:09
 

Engelli dostlarından Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezine ziyaret

Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a ziyaretler devam ediyor.
ANKHABER Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Ahilik Vakfı Müdürü; Çankaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Kalemi Anakız Yıldıran ile Tokat Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Dernek Başkanı Halil İşcan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Anakız Yıldıran ve Sayın Halil İşcan, ziyaretleriyle Danışma Merkezimize güç verdiler. Yıldıran ve İşcan, Engelli Danışma Merkezine her türlü desteği vereceklerini ifade ederek bize büyük güç ve moral vermişlerdir. Kendilerine tem engelli camiası adına teşekkür ediyorum.”
Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a ziyaretler devam ediyor.

ANKHABER

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Ahilik Vakfı Müdürü; Çankaya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Kalemi Anakız Yıldıran ile Tokat Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Dernek Başkanı Halil İşcan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Anakız Yıldıran ve Sayın Halil İşcan, ziyaretleriyle Danışma Merkezimize güç verdiler. Yıldıran ve İşcan, Engelli Danışma Merkezine her türlü desteği vereceklerini ifade ederek bize büyük güç ve moral vermişlerdir. Kendilerine tem engelli camiası adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.