Mansur Yavaş: Herkese eşit çalışmak boynumuzun borcu

Ankara 12.01.2023 - 15:27, Güncelleme: 12.01.2023 - 15:27
 

Mansur Yavaş: Herkese eşit çalışmak boynumuzun borcu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pursaklar Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu. Yavaş, “Herkese eşit bir şekilde çalışmak boynumuzun borcu” dedi.
Bölge esnafıyla kahvaltıda buluşan Yavaş, “Bir önceki gelişimizde buradaki sorunları gördük ve bir an evvel yaptık. Hem sizler için hem buraya gelen müşteriler için inşallah iyi olmuştur. Esnafın ve çalışanların birçoğu hep bu bölgeden dolayısıyla evlerine yakın bir şekilde çalışılan bir yeri bizim de ayağa kaldırmamız lazım. Destek olmamız lazım diye düşündük ve eksikleri gidermeye çalıştık” dedi. “Dört yıla yakın zamandır kamuoyunda izliyorsunuz, duyuyorsunuz; öncelikli olarak aciliyet ne ise acil olan sorunların üzerine gidiyoruz” diyen Yavaş, şunları söyledi: “Bunu yaparken hiç kimseyi ayrıştırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz. Herkese eşit bir şekilde çalışmak boynumuzun borcu. Bunu da yaparken sizlerden alınan, alın terinizle elde ettiğiniz geliri belediyeye ödediğiniz miktarın bir kuruşunu boşa götürmeden hayali, boş, çöp projelere harcamadık. Gerçek ihtiyaç ne ise onlara harcamaya çalışıyoruz. Bir de yaptığımız harcamaları, nereye ne kadar yatırım yapılmış bunların hepsini de o işin yapıldığı yere asmak suretiyle büyük yatırımlarda özellikle halkı da bilgilendiriyoruz.”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pursaklar Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu. Yavaş, “Herkese eşit bir şekilde çalışmak boynumuzun borcu” dedi.

Bölge esnafıyla kahvaltıda buluşan Yavaş, “Bir önceki gelişimizde buradaki sorunları gördük ve bir an evvel yaptık. Hem sizler için hem buraya gelen müşteriler için inşallah iyi olmuştur. Esnafın ve çalışanların birçoğu hep bu bölgeden dolayısıyla evlerine yakın bir şekilde çalışılan bir yeri bizim de ayağa kaldırmamız lazım. Destek olmamız lazım diye düşündük ve eksikleri gidermeye çalıştık” dedi.

“Dört yıla yakın zamandır kamuoyunda izliyorsunuz, duyuyorsunuz; öncelikli olarak aciliyet ne ise acil olan sorunların üzerine gidiyoruz” diyen Yavaş, şunları söyledi: “Bunu yaparken hiç kimseyi ayrıştırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz. Herkese eşit bir şekilde çalışmak boynumuzun borcu. Bunu da yaparken sizlerden alınan, alın terinizle elde ettiğiniz geliri belediyeye ödediğiniz miktarın bir kuruşunu boşa götürmeden hayali, boş, çöp projelere harcamadık. Gerçek ihtiyaç ne ise onlara harcamaya çalışıyoruz. Bir de yaptığımız harcamaları, nereye ne kadar yatırım yapılmış bunların hepsini de o işin yapıldığı yere asmak suretiyle büyük yatırımlarda özellikle halkı da bilgilendiriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.