İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç'ten Farklı Bir Sergi

Kültür-Sanat 11.01.2023 - 06:33, Güncelleme: 11.01.2023 - 06:33
 

İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç'ten Farklı Bir Sergi

Sema KUMRULU / İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç, ''Retrospektif'' temalı sergisini 6 Ocak 2023 tarihinde Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde açtı.
Bilgiç, dördüncü kişisel sergisi olan ''Retrospektif'' sergisinde 99 parçalık seçkileriyle karşımıza çıkıyor. Plak kapakları, sinema ve tiyatro afişleri, kitap kapakları ve çizgi roman çalışmalarından örnekler sunuyor. İnebolu'da doğup Konya Ereğli'de büyüyen sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun. Bugüne dek birçok kitabın ve derginin kapak tasarımından, Türkiye'nin en önemli sinema filmleri ve tiyatroları için afiş tasarımları hazırlayan Bilgiç, ajans ve şirketlerle kültür sanat ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Ulusal ve uluslararası festivallere de katılan sanatçının bu sergisi Ankara'da ilk olma özelliği taşıyor. Sergi 30 0cak 2023 tarihine kadar Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde sanatseverleri bekliyor. Farklı bir sergiye imza atan İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç'i kutluyorum. Serginin görülmesi dileği ile sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç, ''Retrospektif'' temalı sergisini 6 Ocak 2023 tarihinde Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde açtı.

Bilgiç, dördüncü kişisel sergisi olan ''Retrospektif'' sergisinde 99 parçalık seçkileriyle karşımıza çıkıyor. Plak kapakları, sinema ve tiyatro afişleri, kitap kapakları ve çizgi roman çalışmalarından örnekler sunuyor.

İnebolu'da doğup Konya Ereğli'de büyüyen sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun. Bugüne dek birçok kitabın ve derginin kapak tasarımından, Türkiye'nin en önemli sinema filmleri ve tiyatroları için afiş tasarımları hazırlayan Bilgiç, ajans ve şirketlerle kültür sanat ağırlıklı çalışmalar yapıyor.

Ulusal ve uluslararası festivallere de katılan sanatçının bu sergisi Ankara'da ilk olma özelliği taşıyor. Sergi 30 0cak 2023 tarihine kadar Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde sanatseverleri bekliyor.

Farklı bir sergiye imza atan İllüstratör ve Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç'i kutluyorum. Serginin görülmesi dileği ile sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.