Engelli Danışma Merkezi’ne plaket ve ziyaret

Sağlık 07.01.2023 - 10:58, Güncelleme: 07.01.2023 - 10:58
 

Engelli Danışma Merkezi’ne plaket ve ziyaret

ANKHABER Engellilere yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler ve plaket / şilt takdimleri sürüyor.
Son olarak ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ten Engelli Danışma Merkezine plaket takdimi yapılırken, Çağır Hukuk Bürosu’ndan da ziyaret vardı. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Plaket ve ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Bizi hiç yalnız bırakmayan engeli dostu Sayın ASKİ Genel Müdürümüz Erdoğan Öztürk Beye bize güç ve moral veren plaketleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Çağır Hukuk Bürosundan aynı zaman Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olan Sayın Hayri Çağır ve kıymetli oğlu Av Ahmet Taha Çağır Beye Engelli Danışma Merkezimizi ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederim Bu güzel ziyaretler bize ayrı bir güç verecek inşallah. Biliyoruz ki engelli camiası sahipsiz değil.”
ANKHABER Engellilere yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler ve plaket / şilt takdimleri sürüyor.

Son olarak ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ten Engelli Danışma Merkezine plaket takdimi yapılırken, Çağır Hukuk Bürosu’ndan da ziyaret vardı.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Plaket ve ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bizi hiç yalnız bırakmayan engeli dostu Sayın ASKİ Genel Müdürümüz Erdoğan Öztürk Beye bize güç ve moral veren plaketleri için çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Çağır Hukuk Bürosundan aynı zaman Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olan Sayın Hayri Çağır ve kıymetli oğlu Av Ahmet Taha Çağır Beye Engelli Danışma Merkezimizi ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederim Bu güzel ziyaretler bize ayrı bir güç verecek inşallah. Biliyoruz ki engelli camiası sahipsiz değil.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.