Sürprizlerle dolu 'GSB TIRI'

Spor Sahnesi 05.01.2023 - 15:31, Güncelleme: 05.01.2023 - 15:31
 

Sürprizlerle dolu 'GSB TIRI'

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Gençliğe Dair Her Şey Burada” sloganıyla yola çıkan Gençlik ve Spor TIR’ı, Keçiören Belediye Meydan’ında ilgi görüyor.
Türkiye’nin tüm illerindeki gençlere ulaşmayı hedefleyen GSB TIR’ı; içerisinde gençlerin keyifli vakit geçirebileceği çeşitli aktivitelerle dikkat çekiyor. Aynı zamanda TIR, bakanlığın vizyon projeleri ve sayısız hizmetini de tanıtıyor. Gençlerin hayallerine ulaşmasına öncülük eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, “GSB hep yanında” mesajını veren GSB TIR’ında, 81 milyona sunduğu hizmetlere nasıl erişilebileceğinin yollarını anlatıyor. “GSB TIRI” içerisinde bulunan eğlenceli aksiyon alanlarıyla gençler, yeni neslin gözdesi PS5 oyunu ve bilgilerini yarıştırıp pekiştirebilecekleri Kahoot Bilgi Yarışması Platformu gibi bölümlerde keyifli vakit geçiriyor. Aynı zamanda etrafına kurulan; şişme dart, masa tenisi, dart, badminton, dev jenga, langırt gibi faaliyetlerle gün boyu farklı spor aktiviteleri yapabiliyorlar. Kendi türündeki tek ve en farklı uygulama olan GSB Gençlik ve Spor TIR’ı pek çok başka sürpriz ve hediyelerle birlikte Türkiye’yi dolaşmaya devam edecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Gençliğe Dair Her Şey Burada” sloganıyla yola çıkan Gençlik ve Spor TIR’ı, Keçiören Belediye Meydan’ında ilgi görüyor.

Türkiye’nin tüm illerindeki gençlere ulaşmayı hedefleyen GSB TIR’ı; içerisinde gençlerin keyifli vakit geçirebileceği çeşitli aktivitelerle dikkat çekiyor.

Aynı zamanda TIR, bakanlığın vizyon projeleri ve sayısız hizmetini de tanıtıyor.
Gençlerin hayallerine ulaşmasına öncülük eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, “GSB hep yanında” mesajını veren GSB TIR’ında, 81 milyona sunduğu hizmetlere nasıl erişilebileceğinin yollarını anlatıyor.
“GSB TIRI” içerisinde bulunan eğlenceli aksiyon alanlarıyla gençler, yeni neslin gözdesi PS5 oyunu ve bilgilerini yarıştırıp pekiştirebilecekleri Kahoot Bilgi Yarışması Platformu gibi bölümlerde keyifli vakit geçiriyor. Aynı zamanda etrafına kurulan; şişme dart, masa tenisi, dart, badminton, dev jenga, langırt gibi faaliyetlerle gün boyu farklı spor aktiviteleri yapabiliyorlar.
Kendi türündeki tek ve en farklı uygulama olan GSB Gençlik ve Spor TIR’ı pek çok başka sürpriz ve hediyelerle birlikte Türkiye’yi dolaşmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.