Engelli Danışma Merkezi - ABB işbirliği

Sağlık 03.01.2023 - 14:19, Güncelleme: 03.01.2023 - 14:19
 

Engelli Danışma Merkezi - ABB işbirliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret etti.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ziyaretçi vardı. ABB Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, Ali Daşdan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kendi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Sayın Mehmet Bağdat, bugün Hastanemiz Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti. Biz Merkez olarak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunurken kendileri de faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Sohbetimiz sırasında engellilerin yaşam kalitesini artırmak adına birlik beraberlik için de ortaklaşa çalışma hususunda karar aldık. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret etti.

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ziyaretçi vardı.

ABB Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, Ali Daşdan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kendi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Sayın Mehmet Bağdat, bugün Hastanemiz Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti. Biz Merkez olarak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunurken kendileri de faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Sohbetimiz sırasında engellilerin yaşam kalitesini artırmak adına birlik beraberlik için de ortaklaşa çalışma hususunda karar aldık. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.