Sincan'da 'köy konağı' buluşmaları

Ankara 03.01.2023 - 11:50, Güncelleme: 03.01.2023 - 11:50
 

Sincan'da 'köy konağı' buluşmaları

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretleri kapsamında Anayurt ve Osmaniye mahallelerindeki köy konaklarında vatandaşlarla buluştu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Anayurt Mahallesi ve Osmaniye Mahallesi Köy Konakları'nda vatandaşla bir araya geldi. Sincan’ın geleceği ve yatırımları üzerine projelerini anlatan Başkan Ercan, vatandaşın taleplerini de not etti. Samimi ve uzun sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde Anayurt Mahallesi muhtarı Mehmet Uzel “Başkanım burası da sizin eseriniz” diyerek Anayurt Mahallesi Köy Konağı için Başkan Ercan’a teşekkür etti. Osmaniye Mahallesi Köy Konağı’nda ise Başkan Ercan, köylerde verdikleri eğitim desteğinden bahsederek “Çocuk sayısı okul için uygun durumdaki köylerimiz için Milli Eğitim Müdürü ile görüştük. Okullarımız için tamirat tadilat her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Ercan, vatandaşların talep ve önerilerini ilgili birimlere yönlendirdi. Başkan Ercan ziyaretlerin ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretleri kapsamında Anayurt ve Osmaniye mahallelerindeki köy konaklarında vatandaşlarla buluştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Anayurt Mahallesi ve Osmaniye Mahallesi Köy Konakları'nda vatandaşla bir araya geldi. Sincan’ın geleceği ve yatırımları üzerine projelerini anlatan Başkan Ercan, vatandaşın taleplerini de not etti.

Samimi ve uzun sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde Anayurt Mahallesi muhtarı Mehmet Uzel “Başkanım burası da sizin eseriniz” diyerek Anayurt Mahallesi Köy Konağı için Başkan Ercan’a teşekkür etti.

Osmaniye Mahallesi Köy Konağı’nda ise Başkan Ercan, köylerde verdikleri eğitim desteğinden bahsederek “Çocuk sayısı okul için uygun durumdaki köylerimiz için Milli Eğitim Müdürü ile görüştük. Okullarımız için tamirat tadilat her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Ercan, vatandaşların talep ve önerilerini ilgili birimlere yönlendirdi.

Başkan Ercan ziyaretlerin ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.