Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çubuk'taydı

Yerel 25.12.2022 - 10:57, Güncelleme: 25.12.2022 - 10:57
 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çubuk'taydı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çubuk ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, ilçede yapılanları anlatırken, üzerinde çalıştığı ve tespit ettiği ilçenin önemli sorunlarını önem sıralarına göre maddeler halinde iletti.
Fuat Oktay Cuma namazını Çubuk Merkez camii de kıldı. Camii çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Fuat Oktay, daha sonra AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Oktay’a AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş eşlik etti. İlçe başkanlığındaki ziyaretin ardın esnafları ziyaret eden Oktay, vatandaş ve esnafların istek ve taleplerini tek tek dinledi. Daha sonra Tebessüm Düğün Salonunda Vatandaş Buluşmasına katılan Oktay, burada yaptığı konuşmada Çubuk belediyesi tarafından tarıma verilen desteklerden dolayı Başkan Demirbaş’a teşekkür etti.   GASTRONOMİ PROJESİNE TAM DESTEK İlçenin Gastronomi Merkezi haline getirme projesine her türlü desteği vereceğini söyleyen Oktay, ‘Çubuk’u vişnesiyle, sarımsağıyla, turşusuyla, yöresel ürünleriyle bir Gastronomi Merkezi haline getirmek içinde yanınızda olmaya devam edeceğiz’ dedi. Toplantının sonunda Çubuk Belediyesini ziyaret eden Oktay’a Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş tarafında ilçede yapılan hakkında brifing verildi. Özenle hazırlanan brifingde ilçe için ulaşım, istihdama, üretime ve eğitime yönelik yapılması gereken yatırımlar tek tek sıralayan Başkan Demirbaş, bu konularda destek istedi. Kendisine iletilen konuları büyük bir titizlikle dinleyen ve tek tek not alan Oktay, hastaneye MR cihazı, bazı branşlarda uzman doktor ve sağlık personeli talebi ile derhal ilgileneceğini ve eksiklerin tamamlanacağı müjdesini verdi. Akkuzulu Mahallesinde bulunan ve  proje ihalesini tamamlanan Akkuzulu sulama göleti, Metro, polis Karakolu, köylerde imar sorunu, tarımsal destekler, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) 2. Etabı yatırımı, yöresel ürünler üretim merkezi, kültür ve sanat merkezi, soğuk hava deposu, termal tesis, organize sanayi bölgesi, evlilik akademisi. sanat atölyesi, araç muayene istasyonu, halk eğitim merkezi gibi talepler için özellikle ilgileneceğini söyledi.   TERMAL SERACILIK TALİMATI Oktay, Çubuk'ta yerelden kalkınma, tarımsal üretim, hayvancılık ve girişimciliğin yükselmesiyle Ankara'nın güçlendiğini belirtirken, Çubuk'ta bulunan Melikşah termal başta olmak üzere termal alanların seracılıkta kullanılması için çalışma başlatılmasına destek olacağını kaydetti.   ANKARA SAVAŞI MÜZESİ Ankara savaşının yapıldığı bölge olan Çubuk'ta "Ankara Savaşı Müzesi" projesini sunan Çubuk Belediye Başkanı  Demirbaş, ilçenin kültür ve sanat merkezi talebini olumlu karşılayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Timur'un türbesinin bulunduğu Özbekistan'ın Semerkant şehri ile kardeş belediye olması için çalışma yürüteceği belirterek Çubuk'un bölgede kültür ve sanat anlamında bölgenin değeri olması için gerekenin yapılacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çubuk ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, ilçede yapılanları anlatırken, üzerinde çalıştığı ve tespit ettiği ilçenin önemli sorunlarını önem sıralarına göre maddeler halinde iletti.

Fuat Oktay Cuma namazını Çubuk Merkez camii de kıldı. Camii çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Fuat Oktay, daha sonra AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Oktay’a AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş eşlik etti.

İlçe başkanlığındaki ziyaretin ardın esnafları ziyaret eden Oktay, vatandaş ve esnafların istek ve taleplerini tek tek dinledi.

Daha sonra Tebessüm Düğün Salonunda Vatandaş Buluşmasına katılan Oktay, burada yaptığı konuşmada Çubuk belediyesi tarafından tarıma verilen desteklerden dolayı Başkan Demirbaş’a teşekkür etti.

 

GASTRONOMİ PROJESİNE TAM DESTEK

İlçenin Gastronomi Merkezi haline getirme projesine her türlü desteği vereceğini söyleyen Oktay, ‘Çubuk’u vişnesiyle, sarımsağıyla, turşusuyla, yöresel ürünleriyle bir Gastronomi Merkezi haline getirmek içinde yanınızda olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Toplantının sonunda Çubuk Belediyesini ziyaret eden Oktay’a Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş tarafında ilçede yapılan hakkında brifing verildi.

Özenle hazırlanan brifingde ilçe için ulaşım, istihdama, üretime ve eğitime yönelik yapılması gereken yatırımlar tek tek sıralayan Başkan Demirbaş, bu konularda destek istedi.

Kendisine iletilen konuları büyük bir titizlikle dinleyen ve tek tek not alan Oktay, hastaneye MR cihazı, bazı branşlarda uzman doktor ve sağlık personeli talebi ile derhal ilgileneceğini ve eksiklerin tamamlanacağı müjdesini verdi.

Akkuzulu Mahallesinde bulunan ve  proje ihalesini tamamlanan Akkuzulu sulama göleti, Metro, polis Karakolu, köylerde imar sorunu, tarımsal destekler, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) 2. Etabı yatırımı, yöresel ürünler üretim merkezi, kültür ve sanat merkezi, soğuk hava deposu, termal tesis, organize sanayi bölgesi, evlilik akademisi. sanat atölyesi, araç muayene istasyonu, halk eğitim merkezi gibi talepler için özellikle ilgileneceğini söyledi.

 

TERMAL SERACILIK TALİMATI

Oktay, Çubuk'ta yerelden kalkınma, tarımsal üretim, hayvancılık ve girişimciliğin yükselmesiyle Ankara'nın güçlendiğini belirtirken, Çubuk'ta bulunan Melikşah termal başta olmak üzere termal alanların seracılıkta kullanılması için çalışma başlatılmasına destek olacağını kaydetti.

 

ANKARA SAVAŞI MÜZESİ

Ankara savaşının yapıldığı bölge olan Çubuk'ta "Ankara Savaşı Müzesi" projesini sunan  Çubuk Belediye Başkanı  Demirbaş, ilçenin kültür ve sanat merkezi talebini olumlu karşılayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Timur'un türbesinin bulunduğu Özbekistan'ın Semerkant şehri ile kardeş belediye olması için çalışma yürüteceği belirterek Çubuk'un bölgede kültür ve sanat anlamında bölgenin değeri olması için gerekenin yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.