KONUT-SEN, projelerle üyeleri için hak/hukuk arayışında

Yerel 06.12.2022 - 16:30, Güncelleme: 06.12.2022 - 16:30
 

KONUT-SEN, projelerle üyeleri için hak/hukuk arayışında

ABB ile “Apartman Görevlileri Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Eğitimleri”ni gerçekleştiren KONUT-SEN, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile de görüşmüştü. Genel Başkan Uğur Gözel son olarak Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile bir araya gelerek ilçedeki apartman görevlileri için ortaklaşa proje görüşmesi yaptı.
ANKHABER Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığında örgütlenme ve üyeler için hak/hukuk arayışı çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede birçok faaliyet gerçekleştiren Uğur Gözel ve ekibi son olarak Etimesgut belediyesindeydi. Ziyarette Uğur Gözel’in yanında Hukuk Müşavirlerinden Duygu Kahraman Akgül de vardı. Genel Başkan Gözel yaptığı değerlendirmede, “Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel'in misafiri olduk. Bölgedeki apartman görevlileri için ortaklaşa yapabileceğimiz projeler üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve nezaketi için kendilerine teşekkür ederiz.” dedi. ANKARA’DA PROJE, İZMİR’DE GÖRÜŞME Uğur Gözel ve ekibi bu türden iş birliği projeleriyle ilgili hem başka görüşmeler yapmış hem de projeleri gerçekleştirmişti. Bilindiği gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) iş birliğinde önemli bir eğitim etkinliği daha tamamlanmış, “Apartman Görevlileri Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Eğitimleri” yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmişti. Konut Görevlileri Sendikası Başkanı Uğur Gözel başkanlığındaki bir başka heyet de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde görüş alışverişi yapmıştı. Görüşmenin ardından Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül, Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya gelerek örgütlenme değerlendirmelerinde bulunmuştu.  
ABB ile “Apartman Görevlileri Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Eğitimleri”ni gerçekleştiren KONUT-SEN, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile de görüşmüştü. Genel Başkan Uğur Gözel son olarak Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile bir araya gelerek ilçedeki apartman görevlileri için ortaklaşa proje görüşmesi yaptı.

ANKHABER

Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığında örgütlenme ve üyeler için hak/hukuk arayışı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede birçok faaliyet gerçekleştiren Uğur Gözel ve ekibi son olarak Etimesgut belediyesindeydi.

Ziyarette Uğur Gözel’in yanında Hukuk Müşavirlerinden Duygu Kahraman Akgül de vardı.

Genel Başkan Gözel yaptığı değerlendirmede, “Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel'in misafiri olduk. Bölgedeki apartman görevlileri için ortaklaşa yapabileceğimiz projeler üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve nezaketi için kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

ANKARA’DA PROJE, İZMİR’DE GÖRÜŞME

Uğur Gözel ve ekibi bu türden iş birliği projeleriyle ilgili hem başka görüşmeler yapmış hem de projeleri gerçekleştirmişti.

Bilindiği gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Konut Görevlileri Sendikası (Konut-Sen) iş birliğinde önemli bir eğitim etkinliği daha tamamlanmış, “Apartman Görevlileri Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Eğitimleri” yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

Konut Görevlileri Sendikası Başkanı Uğur Gözel başkanlığındaki bir başka heyet de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde görüş alışverişi yapmıştı.

Görüşmenin ardından Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül, Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya gelerek örgütlenme değerlendirmelerinde bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.