Başkan Murat Köse Gençlerle Buluştu

Yerel 24.11.2022 - 13:48, Güncelleme: 24.11.2022 - 13:48
 

Başkan Murat Köse Gençlerle Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hayata geçirdiği vizyon projelerle özellikle gençlerin gönlünde taht kurdu.
Gençleri ihmal etmeyen, onları dinleyen, görüşlerine önem veren Başkan Murat Köse, gençlerle Üreğil Millet Bahçesi’nde kahvaltı programında buluştu. Gençlere Hediye İnternet Kahvaltı programında gençlere hediye internet kartı dağıtıldı. Mamak Belediyesi’nin hediyesinden memnun kalan gençler, Başkan Murat Köse’ye internet hediyesi için teşekkür etti. “Gençlerimizin düşüncelerini önemsiyoruz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençler, yüzünüzdeki gülücükler, kalbinizdeki iyilikler hiç eksilmesin. Bir harikasınız. Rabbim sizleri hep güzel insanlarla karşılaştırsın, bahtınız açık olsun İnşaallah… Bizler sizin düşüncelerinizi önemsiyoruz. Bu yüzden sizlerle bir araya gelmeye, sohbet etmeye gayret ediyoruz. İnşallah böyle görüşmelere, buluşmalara devam edeceğiz” dedi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hayata geçirdiği vizyon projelerle özellikle gençlerin gönlünde taht kurdu.

Gençleri ihmal etmeyen, onları dinleyen, görüşlerine önem veren Başkan Murat Köse, gençlerle Üreğil Millet Bahçesi’nde kahvaltı programında buluştu.

Gençlere Hediye İnternet

Kahvaltı programında gençlere hediye internet kartı dağıtıldı. Mamak Belediyesi’nin hediyesinden memnun kalan gençler, Başkan Murat Köse’ye internet hediyesi için teşekkür etti.

“Gençlerimizin düşüncelerini önemsiyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençler, yüzünüzdeki gülücükler, kalbinizdeki iyilikler hiç eksilmesin. Bir harikasınız. Rabbim sizleri hep güzel insanlarla karşılaştırsın, bahtınız açık olsun İnşaallah… Bizler sizin düşüncelerinizi önemsiyoruz. Bu yüzden sizlerle bir araya gelmeye, sohbet etmeye gayret ediyoruz. İnşallah böyle görüşmelere, buluşmalara devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.