Mamak Belediyesi 2023 Bütçesi Meclisten Geçti

Yerel 18.11.2022 - 11:29, Güncelleme: 18.11.2022 - 11:29
 

Mamak Belediyesi 2023 Bütçesi Meclisten Geçti

Başkan Murat Köse: 2023 Bütçemizle Mamak’ımıza Güzel Hizmetler Ulaştıracağız...
Bütçe maratonunun devam ettiği ABB Meclisi’nde Mamak Belediyesi bütçesi Meclisten geçti. Mamak Belediyesi 2023 Mali Yılı Bütçesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Olağan Toplantısı’nda görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Mamak, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Nallıhan Belediyelerinin mali bütçe raporları okunarak oylamaya sunuldu. Mamak Belediyesi'nin 2023 Mali Yılı Bütçesi, 1 milyar 790 milyon lira olarak meclisten geçti. Kalecik Belediyesi ‘nin bütçesi 72 milyon, Nallıhan Belediyesi’nin bütçesi 150 milyon, Kızılcahamam’ın bütçesi 160 milyon ve Keçiören Belediyesi’nin 2023 bütçesi ise 1 milyar 600 milyon olarak belirlendi. Bütçenin kabul edilmesinin ardından söz alan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bütçenin hazırlanmasında, meclisten geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Murat Köse, bütçesi geçen diğer belediyeleri de tebrik ederek “2023 yılı bütçemiz Ankara’mıza Mamak’ımıza hayırlı olsun diyorum. Bundan önceki bütçelerde olduğu gibi 2023 yılı bütçemizle de Güzel Mamak’ımıza güzel hizmetler ulaştıracağız. Biz milletimizin hizmetkarıyız” dedi.
Başkan Murat Köse: 2023 Bütçemizle Mamak’ımıza Güzel Hizmetler Ulaştıracağız...

Bütçe maratonunun devam ettiği ABB Meclisi’nde Mamak Belediyesi bütçesi Meclisten geçti.

Mamak Belediyesi 2023 Mali Yılı Bütçesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Olağan Toplantısı’nda görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Mamak, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Nallıhan Belediyelerinin mali bütçe raporları okunarak oylamaya sunuldu. Mamak Belediyesi'nin 2023 Mali Yılı Bütçesi, 1 milyar 790 milyon lira olarak meclisten geçti.

Kalecik Belediyesi ‘nin bütçesi 72 milyon, Nallıhan Belediyesi’nin bütçesi 150 milyon, Kızılcahamam’ın bütçesi 160 milyon ve Keçiören Belediyesi’nin 2023 bütçesi ise 1 milyar 600 milyon olarak belirlendi.

Bütçenin kabul edilmesinin ardından söz alan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bütçenin hazırlanmasında, meclisten geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Murat Köse, bütçesi geçen diğer belediyeleri de tebrik ederek “2023 yılı bütçemiz Ankara’mıza Mamak’ımıza hayırlı olsun diyorum. Bundan önceki bütçelerde olduğu gibi 2023 yılı bütçemizle de Güzel Mamak’ımıza güzel hizmetler ulaştıracağız. Biz milletimizin hizmetkarıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.