50 yıllık dostların buluşması…

Güncel 16.11.2022 - 10:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 10:44
 

50 yıllık dostların buluşması…

1972 yılından itibaren Gündem gazetesinde çalışan ve dostlukları bugünlere kadar ulaşan isimler, virüs salgını sonrası bir kez daha buluştu...
ANKHABER Türk-İş’e bağlı Basın-İş Sendikası’nın günlük yayın organı olan Gündem Gazetesinde 1972 yılından itibaren işveren ya da çalışan olarak emek veren isimler, virüs salgını yüzünden verilen ararın ardından ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Dönemin Basın-İş Sendikası Genel Başkanı ve Gündem Gazetesi’nin Sendika adına İmtiyaz Sahibi olan İsmail Özkan, gazetede muhabir olarak çalıştıktan sonra ticaret ve siyaset alanında büyük başarılara imza atarak CHP Ankara İl Başkanlığı, milletvekilliği ve TBMM Başkan Vekilliği gibi önemli makamlarda görev alan Yılmaz Ateş, Gündem Gazetesinde çeşitli alanlarda görevlerde bulunan Abdullah Öztoprak, Bekir Kara, Halim Utlu ve Dursun Erkılıç’ın katıldığı buluşmaya; Rüzgarlı Sokak gazeteciliğinin önemli kalemlerinden Ajans Haber İnternet Sitesi Haber Koordinatörü Sami Gökçe ile iş insanı Metin Cömert, değerli dostlar Ali Kara ve Levent Kaya da iştirak etti. Buluşma, anıların anlatıldığı hoş bir sohbet havasında gerçekleşti.
1972 yılından itibaren Gündem gazetesinde çalışan ve dostlukları bugünlere kadar ulaşan isimler, virüs salgını sonrası bir kez daha buluştu...

ANKHABER

Türk-İş’e bağlı Basın-İş Sendikası’nın günlük yayın organı olan Gündem Gazetesinde 1972 yılından itibaren işveren ya da çalışan olarak emek veren isimler, virüs salgını yüzünden verilen ararın ardından ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Dönemin Basın-İş Sendikası Genel Başkanı ve Gündem Gazetesi’nin Sendika adına İmtiyaz Sahibi olan İsmail Özkan, gazetede muhabir olarak çalıştıktan sonra ticaret ve siyaset alanında büyük başarılara imza atarak CHP Ankara İl Başkanlığı, milletvekilliği ve TBMM Başkan Vekilliği gibi önemli makamlarda görev alan Yılmaz Ateş, Gündem Gazetesinde çeşitli alanlarda görevlerde bulunan Abdullah Öztoprak, Bekir Kara, Halim Utlu ve Dursun Erkılıç’ın katıldığı buluşmaya; Rüzgarlı Sokak gazeteciliğinin önemli kalemlerinden Ajans Haber İnternet Sitesi Haber Koordinatörü Sami Gökçe ile iş insanı Metin Cömert, değerli dostlar Ali Kara ve Levent Kaya da iştirak etti.

Buluşma, anıların anlatıldığı hoş bir sohbet havasında gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.