ÖZÇELİK-İŞ’İN ‘BÜYÜK AİLE BULUŞMASI’ PROGRAMI, HAK-İŞ’İN GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

Çalışma Hayatı 14.11.2022 - 10:38, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:43
 

ÖZÇELİK-İŞ’İN ‘BÜYÜK AİLE BULUŞMASI’ PROGRAMI, HAK-İŞ’İN GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği ‘Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi’ programı, Hak-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Programda yapılan konuşmalarda önemli mesajlar verildi.
ANKHABER HAK-İŞ’e bağlı Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği ‘Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi’ programı, Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim programında; HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Özçelik-İş Sendikasının Genel Başkan Yardımcıları, şube başkanları, personelleri ve aileleri hazır bulundu. Programda konuşan HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Özçelik-İş Sendikası’nın birlik ve kardeşliğinin daim olmasını temenni etti. “DAHA GÜÇLÜ BİR HAK-İŞ VE ÖZÇELİK-İŞ...” Özçelik-İş Sendikası’nın HAK-İŞ için çok değerli olduğunu söyleyen Genel Başkan Mahmut Arslan, “Metal işçileri ve metal sendikaları tüm dünyada olduğu gibi sendikacılığın amiral gemisidir. Metal işçilerinin hem Özçelik-İş Sendikamızda hem de ülkemizde liderlik yapmak gibi bir mecburiyeti var. Sorumluluklarımız sadece metal iş kolu ile sınırlı değil, ülkemizin ve yeryüzünün tüm emekçileri adına sorumluluklarımız var. Biz HAK-İŞ’in gücünün, Türkiye’nin gücü olduğuna inanıyoruz. HAK-İŞ’in de sizlere ihtiyacı var. Daha güçlü bir HAK-İŞ daha güçlü bir Özçelik-İş ülkemizin ve yeryüzünün bütün mağdurları için bir umuttur” dedi. HAK-İŞ’in aynı zamanda bir insan hakları örgütü olduğunu söyleyen Arslan sözlerine şöyle devam etti: “Bu kutlu davanın, kutlu yolcuları olarak sizleri yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun. Rabbim inşallah yeni başarı hikayelerinin yazıldığı mücadeleleri bize nasip etsin.”  YUNUS DEĞİRMENCİ, ARSLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ..  HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, "Sendikamızın aydınlık yarınları için çalışırken, arkamızda hissettiğimiz bir başka güç de HAK-İŞ’tir, onun Genel Başkanı, kıymetli büyüğüm Mahmut Arslan’dır. Sendikamıza ve teşkilatımıza adeta bir ağabey gibi sahip çıkan, sadece iyi gününde değil, zor ve sıkıntılı süreçlerde de hep yanımızda duran, sendikamızın büyüyüp gelişmesinde emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyeceğimiz Genel Başkan Sayın Mahmut Arslan'a da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.  "HAK-İŞ’İN GELMİŞ OLDUĞU NOKTA, BİR BAŞARI HİKAYESİ" Değirmenci, Genel Başkan Mahmut Arslan’ın sadece Özçelik-İş Sendikamıza değil, sendikal yaşama ve çalışma hayatına ilişkin bugüne kadar vermiş olduğu katkıların takdire şayan olduğunu belirterek, "HAK-İŞ’in bugün gelmiş olduğu nokta, bir başarı hikayesidir. HAK-İŞ sadece çalışanların değil, mağdur ve mazlumların da umudu olmuştur. Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile yol yürümek, onunla aynı davanın bir neferi olmak bizler için bir onurdur, şereftir. Kıymetli genel başkanım yolun yolumuzdur, davan davamızdır, desteğimiz de sonsuzdur' diye konuştu.
Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği ‘Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi’ programı, Hak-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Programda yapılan konuşmalarda önemli mesajlar verildi.

ANKHABER

HAK-İŞ’e bağlı Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği ‘Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi’ programı, Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitim programında; HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Özçelik-İş Sendikasının Genel Başkan Yardımcıları, şube başkanları, personelleri ve aileleri hazır bulundu.

Programda konuşan HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Özçelik-İş Sendikası’nın birlik ve kardeşliğinin daim olmasını temenni etti.

“DAHA GÜÇLÜ BİR HAK-İŞ VE ÖZÇELİK-İŞ...”

Özçelik-İş Sendikası’nın HAK-İŞ için çok değerli olduğunu söyleyen Genel Başkan Mahmut Arslan, “Metal işçileri ve metal sendikaları tüm dünyada olduğu gibi sendikacılığın amiral gemisidir. Metal işçilerinin hem Özçelik-İş Sendikamızda hem de ülkemizde liderlik yapmak gibi bir mecburiyeti var. Sorumluluklarımız sadece metal iş kolu ile sınırlı değil, ülkemizin ve yeryüzünün tüm emekçileri adına sorumluluklarımız var. Biz HAK-İŞ’in gücünün, Türkiye’nin gücü olduğuna inanıyoruz. HAK-İŞ’in de sizlere ihtiyacı var. Daha güçlü bir HAK-İŞ daha güçlü bir Özçelik-İş ülkemizin ve yeryüzünün bütün mağdurları için bir umuttur” dedi.

HAK-İŞ’in aynı zamanda bir insan hakları örgütü olduğunu söyleyen Arslan sözlerine şöyle devam etti: “Bu kutlu davanın, kutlu yolcuları olarak sizleri yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun. Rabbim inşallah yeni başarı hikayelerinin yazıldığı mücadeleleri bize nasip etsin.” 

YUNUS DEĞİRMENCİ, ARSLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ.. 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, "Sendikamızın aydınlık yarınları için çalışırken, arkamızda hissettiğimiz bir başka güç de HAK-İŞ’tir, onun Genel Başkanı, kıymetli büyüğüm Mahmut Arslan’dır. Sendikamıza ve teşkilatımıza adeta bir ağabey gibi sahip çıkan, sadece iyi gününde değil, zor ve sıkıntılı süreçlerde de hep yanımızda duran, sendikamızın büyüyüp gelişmesinde emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyeceğimiz Genel Başkan Sayın Mahmut Arslan'a da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

"HAK-İŞ’İN GELMİŞ OLDUĞU NOKTA, BİR BAŞARI HİKAYESİ"

Değirmenci, Genel Başkan Mahmut Arslan’ın sadece Özçelik-İş Sendikamıza değil, sendikal yaşama ve çalışma hayatına ilişkin bugüne kadar vermiş olduğu katkıların takdire şayan olduğunu belirterek, "HAK-İŞ’in bugün gelmiş olduğu nokta, bir başarı hikayesidir. HAK-İŞ sadece çalışanların değil, mağdur ve mazlumların da umudu olmuştur. Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile yol yürümek, onunla aynı davanın bir neferi olmak bizler için bir onurdur, şereftir. Kıymetli genel başkanım yolun yolumuzdur, davan davamızdır, desteğimiz de sonsuzdur' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.