ÖZ SAĞLIK-İŞ: KAHPE SALDIRIDA 2 ŞEHİT BİRDEN VERDİK… ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Güncel 14.11.2022 - 10:06, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:06
 

ÖZ SAĞLIK-İŞ: KAHPE SALDIRIDA 2 ŞEHİT BİRDEN VERDİK… ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Eli kanlı hain terör örgütü PKK’nın İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirdiği kahpe saldırıya Öz Sağlık-İş Ailesi 2 şehit birden verdi.
Öz Sağlık-İş Sendikası’nın en küçük üyesi 3 yaşındaki Ecrin patlamada babası Yusuf Meydan ile birlikte şehit oldu. İSTANBUL’A KIZ İSTEME MERASİMİ İÇİN GİTMİŞLERDİ Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde geçici görevlendirme ile danışma ve yönlendirme personeli olarak görev yapan Yusuf Medyan ile 3 yaşındaki kızı Ecrin Meydan, PKK’lı canlı bombanın hain saldırısında şehadete kavuştu. Kız isteme töreni için yıllık izin alarak ailesi ile birlikte İstanbul’a giden Yusuf Meydan ve 3 yaşındaki dünya güzeli kızı Ecrin Meydan, İstiklal Caddesi’ndeki patlamada diğer 4 vatandaşımızla birlikte hain saldırın hedefi oldu. BAKAN YANIK’TAN TAZİYE MESAJI Hain saldırıda babası ASH Bakanlığı personeli Yusuf Meydan ile birlikte şehadete eren Ecrin Meydan için başsağlığı ve üzüntülerini paylaşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Yüreğimiz İstanbul’daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ile kızı Ecrin’i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkânlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek”. DEVLET SERT: “KAHPE SALDIRI AİLEMİZDEN 2 ÜYEYİ KOPARDI, ACIMIZ ÇOK BÜYÜK” Saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Genel Başkan Devlet Sert, eli kanlı terör örgütü PKK’nın bir kez daha bebek kanı döktüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: “Kahpe saldırı Öz Sağlık-İş Ailesinin en küçük üyesi Ecrin’imizi babası ile birlikte bizden aldı, şehadet makamına ulaştırdı. Terör bu toprakların kaderi değil. Ne bir karış toprağımız, ne vatanımız, ne bayrağımız hiçbir terörist unsurun hedefi olmayacak, olamaz. Millet olarak her zaman kenetlendik, bu saldırı karşısında da yekvücut olarak kenetleneceğiz. Bugün acımız çok büyük. Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan üyemiz Yusuf Meydan’ı, 3 yaşındaki kızı ile birlikte hain saldırıya kurban verdik. Minik Ecrin’imiz babası ile birlikte şehadete ulaştı. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Kimden geldiğine bakmaksızın terörün her türünü lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.”
Eli kanlı hain terör örgütü PKK’nın İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirdiği kahpe saldırıya Öz Sağlık-İş Ailesi 2 şehit birden verdi.

Öz Sağlık-İş Sendikası’nın en küçük üyesi 3 yaşındaki Ecrin patlamada babası Yusuf Meydan ile birlikte şehit oldu.

İSTANBUL’A KIZ İSTEME MERASİMİ İÇİN GİTMİŞLERDİ

Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde geçici görevlendirme ile danışma ve yönlendirme personeli olarak görev yapan Yusuf Medyan ile 3 yaşındaki kızı Ecrin Meydan, PKK’lı canlı bombanın hain saldırısında şehadete kavuştu.

Kız isteme töreni için yıllık izin alarak ailesi ile birlikte İstanbul’a giden Yusuf Meydan ve 3 yaşındaki dünya güzeli kızı Ecrin Meydan, İstiklal Caddesi’ndeki patlamada diğer 4 vatandaşımızla birlikte hain saldırın hedefi oldu.

BAKAN YANIK’TAN TAZİYE MESAJI

Hain saldırıda babası ASH Bakanlığı personeli Yusuf Meydan ile birlikte şehadete eren Ecrin Meydan için başsağlığı ve üzüntülerini paylaşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Yüreğimiz İstanbul’daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ile kızı Ecrin’i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkânlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek”.

DEVLET SERT: “KAHPE SALDIRI AİLEMİZDEN 2 ÜYEYİ KOPARDI, ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Genel Başkan Devlet Sert, eli kanlı terör örgütü PKK’nın bir kez daha bebek kanı döktüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Kahpe saldırı Öz Sağlık-İş Ailesinin en küçük üyesi Ecrin’imizi babası ile birlikte bizden aldı, şehadet makamına ulaştırdı. Terör bu toprakların kaderi değil. Ne bir karış toprağımız, ne vatanımız, ne bayrağımız hiçbir terörist unsurun hedefi olmayacak, olamaz. Millet olarak her zaman kenetlendik, bu saldırı karşısında da yekvücut olarak kenetleneceğiz.

Bugün acımız çok büyük. Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan üyemiz Yusuf Meydan’ı, 3 yaşındaki kızı ile birlikte hain saldırıya kurban verdik. Minik Ecrin’imiz babası ile birlikte şehadete ulaştı. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Kimden geldiğine bakmaksızın terörün her türünü lanetliyoruz.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.