BAŞKAN ERCAN YUNUS EMRE GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Yerel 09.11.2022 - 16:02, Güncelleme: 09.11.2022 - 16:05
 

BAŞKAN ERCAN YUNUS EMRE GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin daha kaliteli zaman geçirebilmesini sağlamak için hayata geçirdiği Gençlik Merkezleri projesi kapsamında Yunus Emre Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı. Vatandaşlar “Her şey gençlerimiz için, Sincan’ımız için” diyen Başkan Ercan’a teşekkür etti.
Gençlerle ilgili eğitimden spora, kültürden sanata her türlü desteği verenSincan Belediyesi, Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek Yunus Emre Gençlik Merkezini hizmete açtı. Sincan Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan Ercan “Gençlerle bir arada olmayı, onların görüşlerini çok önemsiyorum. Gençlere yapılan yatırımların da geleceğimize yapılan yatırımlar olduğunu düşünüyorum. Gençlik Merkezimiz, gençlerimize yönelik çeşitli kurslarla faaliyet gösterecek inşallah. Her şey gençlerimiz için. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Drama, resim, İngilizce dersleri gibi derslerin bulunduğu Gençlik Merkezlerinde Sincanlı gençler hem eğleniyor hem öğreniyor.Aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerin de yer aldığı gençlik merkezlerigençler için bir sosyalleşme ortamı da sağlıyor. KONTENJAN VE YAŞ SINIRI YOK Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenleyecek olan Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması yok. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan merkezler için bir yaş sınırı bulunmuyor.   5 farklı noktada hizmete açılan Gençlik Merkezleri ise şöyle; Selçuklu Mahallesi Gençlik Merkezi, Gökçek Mahallesi Gençlik Merkezi, Yunus Emre Mahallesi Gençlik Merkezi, Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin daha kaliteli zaman geçirebilmesini sağlamak için hayata geçirdiği Gençlik Merkezleri projesi kapsamında Yunus Emre Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı. Vatandaşlar “Her şey gençlerimiz için, Sincan’ımız için” diyen Başkan Ercan’a teşekkür etti.

Gençlerle ilgili eğitimden spora, kültürden sanata her türlü desteği veren Sincan Belediyesi, Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek Yunus Emre Gençlik Merkezini hizmete açtı. Sincan Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan Ercan “Gençlerle bir arada olmayı, onların görüşlerini çok önemsiyorum. Gençlere yapılan yatırımların da geleceğimize yapılan yatırımlar olduğunu düşünüyorum. Gençlik Merkezimiz, gençlerimize yönelik çeşitli kurslarla faaliyet gösterecek inşallah. Her şey gençlerimiz için. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Drama, resim, İngilizce dersleri gibi derslerin bulunduğu Gençlik Merkezlerinde Sincanlı gençler hem eğleniyor hem öğreniyor.Aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerin de yer aldığı gençlik merkezlerigençler için bir sosyalleşme ortamı da sağlıyor.

KONTENJAN VE YAŞ SINIRI YOK

Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenleyecek olan Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması yok. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan merkezler için bir yaş sınırı bulunmuyor.  

5 farklı noktada hizmete açılan Gençlik Merkezleri ise şöyle;

Selçuklu Mahallesi Gençlik Merkezi, Gökçek Mahallesi Gençlik Merkezi, Yunus Emre Mahallesi Gençlik Merkezi, Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.