14 bin porsiyon balık yenilen festival

Yerel 07.11.2022 - 15:14, Güncelleme: 07.11.2022 - 15:14
 

14 bin porsiyon balık yenilen festival

Mamak Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Balık Festivali’nin 3'üncüsü Üreğil Millet Bahçesi’nde gerçekleşti.
Mamak Belediyesi’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan balık festivali Mamaklıların hafta sonuna renk kattı. Vatandaşların balık-ekmek almak için uzun kuyruklar oluşturduğu festivalde 14 bin porsiyon saatler içinde tükendi. Balık tezgahının başına geçerek vatandaşlara balık-ekmek ikram eden Başkan Murat Köse, "Balık Karadeniz'de yakalanır, en tazesi Ankara'da Mamak’ta yenir diyoruz. Bugüne kadar birçok festival düzenledik, bugünde Mamaklı hemşehrilerimize balık festivalimizde palamut ikram ediyoruz” dedi. Açılış konuşmalarıyla başlayan festival, folklor gösterileri, animasyonlar ve konserler ile Mamaklılara unutulmaz bir gün yaşattı. Bu yıl üçüncüsünü düzenledik Festivallerin insanların bir araya getiren birleştirici bir güç olduğunu da ifade eden  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ankara’da deniz yok ama Mamaklıları denizin en güzel tatları ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz festivalimizde vatandaşlarımızla aynı sofrada buluştuk aynı coşkuyu yeniden yaşadık. Bugün balık festivali denince artık Ankara’nın aklına sadece Mamak geliyor. Lezzetin eğlence ile buluştuğu festivalimize katılım sağlayan tüm ailelerimize, her yaştan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Herkese afiyet olsun” dedi.
Mamak Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Balık Festivali’nin 3'üncüsü Üreğil Millet Bahçesi’nde gerçekleşti.

Mamak Belediyesi’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan balık festivali Mamaklıların hafta sonuna renk kattı. Vatandaşların balık-ekmek almak için uzun kuyruklar oluşturduğu festivalde 14 bin porsiyon saatler içinde tükendi. Balık tezgahının başına geçerek vatandaşlara balık-ekmek ikram eden Başkan Murat Köse, "Balık Karadeniz'de yakalanır, en tazesi Ankara'da Mamak’ta yenir diyoruz. Bugüne kadar birçok festival düzenledik, bugünde Mamak Haberleri,Videoları, Fotoları">Mamaklı hemşehrilerimize balık festivalimizde palamut ikram ediyoruz” dedi. Açılış konuşmalarıyla başlayan festival, folklor gösterileri, animasyonlar ve konserler ile Mamaklılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Bu yıl üçüncüsünü düzenledik

Festivallerin insanların bir araya getiren birleştirici bir güç olduğunu da ifade eden  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ankara’da deniz yok ama Mamaklıları denizin en güzel tatları ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz festivalimizde vatandaşlarımızla aynı sofrada buluştuk aynı coşkuyu yeniden yaşadık. Bugün balık festivali denince artık Ankara’nın aklına sadece Mamak geliyor. Lezzetin eğlence ile buluştuğu festivalimize katılım sağlayan tüm ailelerimize, her yaştan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Herkese afiyet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.