SİNCAN BELEDİYESİ'NİN AMİGURUMİ KURSUNA YOĞUN İLGİ VAR

Yerel 06.11.2022 - 14:58, Güncelleme: 06.11.2022 - 14:58
 

SİNCAN BELEDİYESİ'NİN AMİGURUMİ KURSUNA YOĞUN İLGİ VAR

İpler Sincanlı kadınların ellerinde oyuncak bebeklere dönüşüyor. Sincan Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Kültür Merkezinde örgü bebek yani Amigurumi yapım kursu ile kadınlar yeni bir alanda daha el becerilerini geliştiriyor.
Sincanlı kadınlara mesleki, sanatsal, sosyal ve kültürel açıdan destek olmak amacıyla hizmet verenSincan Belediyesi kurslarına bir yenisini daha ekledi. Zeytin Dalı Kültür Merkezinde örgü bebek yani Amigurumi yapım kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından verilen kursta kadınlara örgü bebek yapımı ve incelikleri öğretiliyor.  Kimileri kendi çocuklarına oyuncak yaparken kimileri de yaptıkları oyuncak bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Ders alanlar “Amigurumi bebek örgü dersleri alarak çocuklarımıza oyuncaklar yaptık. Hem çocuklarımız mutlu oldu hem de bizler yeni bir sanatla tanıştık. Bizlere bu imkanı sağlayan Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan’a teşekkür ederiz.” dedi. Sincan Belediyesinin kurs imkanlarından yararlanmak ve bilgi almak isteyenler 444 4 762nolu çözüm merkezini arayabilir ya da sosyal medya hesaplarından takip edebilir.
İpler Sincanlı kadınların ellerinde oyuncak bebeklere dönüşüyor. Sincan Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Kültür Merkezinde örgü bebek yani Amigurumi yapım kursu ile kadınlar yeni bir alanda daha el becerilerini geliştiriyor.

Sincanlı kadınlara mesleki, sanatsal, sosyal ve kültürel açıdan destek olmak amacıyla hizmet veren Sincan Belediyesi kurslarına bir yenisini daha ekledi. Zeytin Dalı Kültür Merkezinde örgü bebek yani Amigurumi yapım kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından verilen kursta kadınlara örgü bebek yapımı ve incelikleri öğretiliyor. 

Kimileri kendi çocuklarına oyuncak yaparken kimileri de yaptıkları oyuncak bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Ders alanlar “ Amigurumi bebek örgü dersleri alarak çocuklarımıza oyuncaklar yaptık. Hem çocuklarımız mutlu oldu hem de bizler yeni bir sanatla tanıştık. Bizlere bu imkanı sağlayan Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan’a teşekkür ederiz.” dedi.

Sincan Belediyesinin kurs imkanlarından yararlanmak ve bilgi almak isteyenler 444 4 762nolu çözüm merkezini arayabilir ya da sosyal medya hesaplarından takip edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.