ANFA BİTKİ EVİ’NİN 6’NCI ŞUBESİ ÇUKURAMBAR’DA AÇILDI

Haber Heybesi 03.11.2022 - 11:50, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:50
 

ANFA BİTKİ EVİ’NİN 6’NCI ŞUBESİ ÇUKURAMBAR’DA AÇILDI

Yıllardır mevsimlik çiçek ve bitkilerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ANFA Bitki Evlerinin6’ncı şubesini Çukurambar’da açtı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Bitki Evi,hizmet alanını genişletmeye yeni şubeler açmaya devam ediyor. Bitki Evlerinin 6. Şubesi; Altınpark, Mogan Parkı, 30 Ağustos Zafer Parkı, Etlik Zeynepcik Parkı ve Batıkent’ten sonra Çukurambar’da açıldı. HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK  İç ve dış mekânları süsleyecek birbirinden güzel çiçek ve bitki çeşitlerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Bitki Evleri, Çukurambar’daki yeni şubesinde de hizmet verecek. Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:20Çankaya adresindehizmet vermeye başlayan ANFA Bitki Evi, haftanın 7 günü 08.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılan ve Çukurambar sakinlerinden tam not alan Bitki Evi’nde çeşit çeşit iç ve dış mekân bitkisi, bitki bakım ürünleri ile ANFA bünyesinde kurulan seramik atölyesinde yapılan seramiklersatışa sunuluyor. Çukurambar Bitki Evi; içinde bir de kafe bulunuyor. Âlâ Kafe’de vatandaşlar, mis kokulu bitkiler arasında lezzetli tatlıların tadına bakıp kahvelerini yudumlayabiliyor.
Yıllardır mevsimlik çiçek ve bitkilerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ANFA Bitki Evlerinin6’ncı şubesini Çukurambar’da açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Bitki Evi,hizmet alanını genişletmeye yeni şubeler açmaya devam ediyor.

Bitki Evlerinin 6. Şubesi; Altınpark, Mogan Parkı, 30 Ağustos Zafer Parkı, Etlik Zeynepcik Parkı ve Batıkent’ten sonra Çukurambar’da açıldı.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK 

İç ve dış mekânları süsleyecek birbirinden güzel çiçek ve bitki çeşitlerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Bitki Evleri, Çukurambar’daki yeni şubesinde de hizmet verecek.

Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:20Çankaya adresindehizmet vermeye başlayan ANFA Bitki Evi, haftanın 7 günü 08.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılan ve Çukurambar sakinlerinden tam not alan Bitki Evi’nde çeşit çeşit iç ve dış mekân bitkisi, bitki bakım ürünleri ile ANFA bünyesinde kurulan seramik atölyesinde yapılan seramiklersatışa sunuluyor.

Çukurambar Bitki Evi; içinde bir de kafe bulunuyor. Âlâ Kafe’de vatandaşlar, mis kokulu bitkiler arasında lezzetli tatlıların tadına bakıp kahvelerini yudumlayabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.