BAŞKAN ERCAN, GAZİLERİ UNUTMADI

Güncel 21.09.2022 - 15:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 15:52
 

BAŞKAN ERCAN, GAZİLERİ UNUTMADI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 19 Eylül Gaziler Günü’nde kahraman gazilerimiz ve aileleri ile bir araya geldi. Fatih Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Gaziler Günü programında konuşan Başkan Ercan “Böyle asil bir millete mensup olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
Sincan Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çok özel bir etkinlik düzenleyerek kahraman gazilerimiz ve ailelerini Kültür ve Kongre Merkezi’nde ağırladı. Gazilerimizle tek tek ilgilenen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ailelerinin de hatırlarını sorarak onlarla sohbet etti. Ardından gazilerimizle aynı sofrada buluştu. Sincan Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın da katıldığı Gaziler Günü programı duygusal anlara da sahne oldu. Gazilerimizin kahramanlıkları yad edilirken duygulanan aileler ve gaziler Başkan Ercan’a teşekkür etti. Başkan Ercan ise yaptığı konuşmada gazilerimizle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  “Taşıdığınız nişan hem dünyada hem ahirette gıptayla bakılan bir nişan. Bize dua edin” diyen Başkan Ercan “Böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok şükür böyle asil bir millete mensup olmanın gururunu hissediyorum. Allah yaşayan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler, esenlikler versin inşallah” temennisiyle sözlerini noktaladı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 19 Eylül Gaziler Günü’nde kahraman gazilerimiz ve aileleri ile bir araya geldi. Fatih Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Gaziler Günü programında konuşan Başkan Ercan “Böyle asil bir millete mensup olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sincan Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çok özel bir etkinlik düzenleyerek kahraman gazilerimiz ve ailelerini Kültür ve Kongre Merkezi’nde ağırladı.

Gazilerimizle tek tek ilgilenen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ailelerinin de hatırlarını sorarak onlarla sohbet etti. Ardından gazilerimizle aynı sofrada buluştu. Sincan Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın da katıldığı Gaziler Günü programı duygusal anlara da sahne oldu. Gazilerimizin kahramanlıkları yad edilirken duygulanan aileler ve gaziler Başkan Ercan’a teşekkür etti.

Başkan Ercan ise yaptığı konuşmada gazilerimizle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  “Taşıdığınız nişan hem dünyada hem ahirette gıptayla bakılan bir nişan. Bize dua edin” diyen Başkan Ercan “Böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok şükür böyle asil bir millete mensup olmanın gururunu hissediyorum. Allah yaşayan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler, esenlikler versin inşallah” temennisiyle sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.