Başkan Murat Köse Gazilerle Buluştu

Yerel 21.09.2022 - 10:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 10:28
 

Başkan Murat Köse Gazilerle Buluştu

19 Eylül Gaziler Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Mamak’ta da kutlandı.
Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse akşam yemeğinde gaziler ve aileleri ile buluştu. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, yaptığı konuşmada “Bizler bu güzel ve özel günde siz kıymetli gazilerimizle bir arada olmaktan mutluyuz. Vatanımız, milletimiz için gösterdiğiniz çaba ve fedakarlık için sizlere minnettarız. Aziz şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise, “Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir. Şehitlik ve gazilik, kahraman milletimizin her ferdinin asırlar boyunca erişmeyi dilediği en yüce makamlardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Vatan size minnettar” diye konuştu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse gazilerle bol bol sohbet etti. Gaziler de böyle bir program düzenlediği için Başkan Murat Köse’ye teşekkürlerini sundu, kendisi ile fotoğraf çektirdi.
19 Eylül Gaziler Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Mamak’ta da kutlandı.

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse akşam yemeğinde gaziler ve aileleri ile buluştu.

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, yaptığı konuşmada “Bizler bu güzel ve özel günde siz kıymetli gazilerimizle bir arada olmaktan mutluyuz. Vatanımız, milletimiz için gösterdiğiniz çaba ve fedakarlık için sizlere minnettarız. Aziz şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise, “Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir. Şehitlik ve gazilik, kahraman milletimizin her ferdinin asırlar boyunca erişmeyi dilediği en yüce makamlardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Vatan size minnettar” diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse gazilerle bol bol sohbet etti. Gaziler de böyle bir program düzenlediği için Başkan Murat Köse’ye teşekkürlerini sundu, kendisi ile fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.