TSYD Ankara’da Murat Tarhan dönemi

Spor Sahnesi 20.09.2022 - 19:16, Güncelleme: 20.09.2022 - 19:16
 

TSYD Ankara’da Murat Tarhan dönemi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin olağanüstü genel kurulunda başkanlığa TRT Spor'da editör olarak görev yapan Murat Tarhan seçildi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde gerçekleşen seçimde Murat Tarhan, Metiner Erdem ve Ali Erdoğan başkanlık için yarıştı. Kongrede bir önceki yönetim, faaliyet yönünden oy birliğiyle; denetleme yönünden ise oy çokluğuyla ibra edildi. Başkanlığa 67 oy alan Murat Tarhan seçilirken, Metiner Erdem 35, Ali Erdoğan ise 12 oy aldı. Murat Tarhan’ın yönetim kurulunda Mustafa Abadan, Özgür Şahiner, Bülent Karadaş, Timuçin Nalbant, Orhan Kemal Erkılıç ve Erhan Karadağ yer aldı.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin olağanüstü genel kurulunda başkanlığa TRT Spor'da editör olarak görev yapan Murat Tarhan seçildi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde gerçekleşen seçimde Murat Tarhan, Metiner Erdem ve Ali Erdoğan başkanlık için yarıştı.

Kongrede bir önceki yönetim, faaliyet yönünden oy birliğiyle; denetleme yönünden ise oy çokluğuyla ibra edildi.

Başkanlığa 67 oy alan Murat Tarhan seçilirken, Metiner Erdem 35, Ali Erdoğan ise 12 oy aldı.

Murat Tarhan’ın yönetim kurulunda Mustafa Abadan, Özgür Şahiner, Bülent Karadaş, Timuçin Nalbant, Orhan Kemal Erkılıç ve Erhan Karadağ yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.