Mustafa Toruntay: Üyelerimiz hakkı bize emanet, koruyacağız

Çalışma Hayatı 19.09.2022 - 09:21, Güncelleme: 19.09.2022 - 09:21
 

Mustafa Toruntay: Üyelerimiz hakkı bize emanet, koruyacağız

ANKHABER / Öz Taşıma İş Sendikası Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı Antalya’da gerçekleştirildi.
Toplantıya Genel Başkan Mustafa Toruntay, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Dr. Hüseyin Arslan, Öz Taşıma İş Sendikası Bölge Başkanları, İl Başkanları, temsilciler ve üyeler katıldı. Mustafa Toruntay’ın konuşması Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı’nda konuşan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “2012 yılından bu yana taşımacılık iş kolunda faaliyet gösteren sendikamızın ana prensibi; yalnızca toplu iş sözleşmesi imzalamak değil, aynı zamanda sosyal sendikacılığı çalışma hayatına kazandırmak olmuştur.” dedi.  Her zaman üyelerin yanındayız “Üyelerimizin doğumundan ölümüne, iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan bir sendikayız” diyen Toruntay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sendikalar örgütlü toplumun en önemli unsurlarından bir tanesidir. Sendikalar hak ve hukuk mücadelesinin en güçlü merkezlerinden bir tanesidir. Bu yüzden sendikal faaliyetleri sadece sendikacılık faaliyetleri görmenin ötesinde daha geniş bir perspektiften görerek, memleketin medeniyet mücadelesi olarak görüyoruz. Burada en önemli görevlerden bir tanesi de bizlere düşüyor. Çalışan kardeşlerimizin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını vermeyi, öncelikli olarak kendisine prensip etmiş, mağdur etmeden onların emeğinin karşılığını alması için tüm çabamızı sürdürüyoruz. Emin olun ki her zaman çalışanımızın hakkı bizlerin emanetidir. Gece gündüz demeden üyelerimizin haklarının iyileşmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Siz kıymetli üyelerimizin her zaman yanında yer alıp, el ele gönül gönüle hizmet etmeyi kendimize ilke edindiğimizi buradan paylaşmak istiyorum. Biz gerçekten büyük bir aileyiz, huzurlu bir aileyiz, birbirini seven, birbirine sahip çıkan bir aileyiz. Bu mücadelede bizlere inanan ve bizimle yol yürüyen ve bugünlere gelmemizi sağlayan tüm kardeşlerimize ve toplantımıza katılan üyelerimize buradan teşekkür etmek istiyorum.” Gerçekleştirilen sunumlar Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın açılış konuşması ile başlayan “Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı”, Dr. Hüseyin Arslan’ın Stres Yönetimi, Kriz yönetimi ve Sağlık temalı sunumları ile sona erdi.
ANKHABER / Öz Taşıma İş Sendikası Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı Antalya’da gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Başkan Mustafa Toruntay, Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Dr. Hüseyin Arslan, Öz Taşıma İş Sendikası Bölge Başkanları, İl Başkanları, temsilciler ve üyeler katıldı.

Mustafa Toruntay’ın konuşması

Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı’nda konuşan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “2012 yılından bu yana taşımacılık iş kolunda faaliyet gösteren sendikamızın ana prensibi; yalnızca toplu iş sözleşmesi imzalamak değil, aynı zamanda sosyal sendikacılığı çalışma hayatına kazandırmak olmuştur.” dedi.

 Her zaman üyelerin yanındayız

“Üyelerimizin doğumundan ölümüne, iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan bir sendikayız” diyen Toruntay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sendikalar örgütlü toplumun en önemli unsurlarından bir tanesidir. Sendikalar hak ve hukuk mücadelesinin en güçlü merkezlerinden bir tanesidir. Bu yüzden sendikal faaliyetleri sadece sendikacılık faaliyetleri görmenin ötesinde daha geniş bir perspektiften görerek, memleketin medeniyet mücadelesi olarak görüyoruz. Burada en önemli görevlerden bir tanesi de bizlere düşüyor.

Çalışan kardeşlerimizin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını vermeyi, öncelikli olarak kendisine prensip etmiş, mağdur etmeden onların emeğinin karşılığını alması için tüm çabamızı sürdürüyoruz.

Emin olun ki her zaman çalışanımızın hakkı bizlerin emanetidir. Gece gündüz demeden üyelerimizin haklarının iyileşmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Siz kıymetli üyelerimizin her zaman yanında yer alıp, el ele gönül gönüle hizmet etmeyi kendimize ilke edindiğimizi buradan paylaşmak istiyorum.

Biz gerçekten büyük bir aileyiz, huzurlu bir aileyiz, birbirini seven, birbirine sahip çıkan bir aileyiz.

Bu mücadelede bizlere inanan ve bizimle yol yürüyen ve bugünlere gelmemizi sağlayan tüm kardeşlerimize ve toplantımıza katılan üyelerimize buradan teşekkür etmek istiyorum.”

Gerçekleştirilen sunumlar

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın açılış konuşması ile başlayan “Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ve Eğitim Programı”, Dr. Hüseyin Arslan’ın Stres Yönetimi, Kriz yönetimi ve Sağlık temalı sunumları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.