Turgut Özakman anılıyor

Kültür-Sanat 18.09.2022 - 12:21, Güncelleme: 18.09.2022 - 12:21
 

Turgut Özakman anılıyor

ANKHABER / ‘Çılgın Türkler’ kitabının yazarı, ünlü yazar ve akademisyen Turgut Özakman, Eğitim Dostları Vakfı’nın düzenleyeceği etkinlikle anılacak.
Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Şevket Bülend Yahnici, konuyla ilgili yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı: Mütevelli Heyet üyesi bulunduğum Eğitim Dostları Vakfının da aralarında bulunduğu bazı kuruluşlarla birlikte 28 Eylül tarihinde saat 19.00 da, bu topluma ve yetişen nesillere vatan olmanın değerini,  Kurtuluş Ve Kuruluş Yolundaki Muhteşem Kavgayı ve Cumhuriyetin değerini anlatma konusunda büyük ve çok değerli eserlere imza atmış olan, dostluk etmiş olmakla gurur duyduğum büyük vatansever Turgut Özakman'ı anacağız. Kimse "hainler ve hainlikleri", "kahramanlar ve kahramanlıkları" O'nun kadar güzel anlatmadı... Gelin "Çılgın Türk'ü" yad edelim.
ANKHABER / ‘Çılgın Türkler’ kitabının yazarı, ünlü yazar ve akademisyen Turgut Özakman, Eğitim Dostları Vakfı’nın düzenleyeceği etkinlikle anılacak.

Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Şevket Bülend Yahnici, konuyla ilgili yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

Mütevelli Heyet üyesi bulunduğum Eğitim Dostları Vakfının da aralarında bulunduğu bazı kuruluşlarla birlikte 28 Eylül tarihinde saat 19.00 da, bu topluma ve yetişen nesillere vatan olmanın değerini,  Kurtuluş Ve Kuruluş Yolundaki Muhteşem Kavgayı ve Cumhuriyetin değerini anlatma konusunda büyük ve çok değerli eserlere imza atmış olan, dostluk etmiş olmakla gurur duyduğum büyük vatansever Turgut Özakman'ı anacağız.

Kimse "hainler ve hainlikleri", "kahramanlar ve kahramanlıkları" O'nun kadar güzel anlatmadı...

Gelin "Çılgın Türk'ü" yad edelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.