TSE, ‘Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi’ düzenliyor

Güncel 15.09.2022 - 13:02, Güncelleme: 15.09.2022 - 13:02
 

TSE, ‘Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi’ düzenliyor

ANKHABER / Dünyanın siber güvenlik açısından en önemli sorundan biri olan ‘hacker’ gerçeği, her ülkenin önlem aldığı bir büyük tehlike.
Türkiye bu konuda çeşitli önlemler alırken Türk Standardları Enstitüsü, TSE de, 26 Eylül - 04 Ekim 2022 tarihleri arasında 7 gün olacak şekilde uzaktan online Temel Seviye Beyaz Şapkalı Hacker - Sızma Testi Uzmanı Eğitimi düzenleyecek. Başvurular sistem üzerinden alınmaya başlanırken, eğitime katılacak adayların basvuru.tse.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor. TSE’nin internet sitesinde yer alan konuya ilişkin bilgiler şöyle: Eğitim Tarihi: 26 Eylül  - 04 Ekim 2022 tarihleri arasında 7 gün olacak şekilde uzaktan online Temel Seviye Beyaz Şapkalı Hacker - Sızma Testi Uzmanı Eğitimi düzenlenecektir. Başvurular sistem üzerinden alınmaya başlanmıştır. Eğitime katılacak adayların basvuru.tse.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırması gerekmektedir. Eğitime kayıt için Son başvuru tarihi 23 Eylül 2022'dir. Başvuru işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfanın altında bulunan Başvuru Adımları dokümanında yazmaktadır. Eğitim ücreti kişi başı 7540 TL + KDV olmak üzere toplam 8.897,20 TL'dir. Not: Eğitimde lise, önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine %25 indirim uygulanmaktadır. (Açıköğretim öğrencileri indirimden hariç tutulmaktadır.) Öğrenci indiriminden yararlanmak istiyorsanız başvuru esnasında sisteme öğrenci belgenizi yüklemeniz gerekmektedir. basvuru.tse.org.tr adresinden kullanıcı hesabı açtıktan sonra başvuru için ana sayfada soldaki menülerden YENİ BAŞVURU YAP > Eğitim - Sınav İşlemleri > Eğitim Sınav Başvurusu Bireysel kısmına tıklamanız ve açılan yeni sayfadan; HİZMET: Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi BAŞVURU TİPİ: Eğitim EĞİTİM ADI: Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi - 7 Gün seçildikten sonra Hizmet Listesi Getir'e tıklanır. İş yeri bilgileri ve fatura bilgileri girildikten sonra ileri tuşuna basılır ve yeni açılan sayfadan evrak bilgileri kısmında zorunlu yüklenmesi gereken evraklar sisteme yüklenir. Eğer var ise öğrenci belgesi indirimden yararlanmak için sisteme yükleyebilirsiniz. Son adımda imza kısmında eğer e-imzanız yok ise e-imzasız seçeneği seçilir ve başvuru kaydedilir. Gerekli onaylar verildikten sonra size sistem üzerinden otomatik bilgilendirme maili gönderilecektir. Onay verilen başvurular ödeme aşamasına geçer. Eğitim ödemesi yaptığınız dekontu sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Eğitim programı ve diğer bilgiler için "Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim ve Belgelendirmesi" sayfasını inceleyebilirsiniz. Başvuru ile ilgili sorularınız için bsh@tse.org.tr adresine mail gönderebilirsiniz. NOT: Sınavlarla ilgili tarihler daha sonra duyurulacaktır. Sınavlara girmek için eğitim almak zorunda değilsiniz.  
ANKHABER / Dünyanın siber güvenlik açısından en önemli sorundan biri olan ‘hacker’ gerçeği, her ülkenin önlem aldığı bir büyük tehlike.

Türkiye bu konuda çeşitli önlemler alırken Türk Standardları Enstitüsü, TSE de, 26 Eylül - 04 Ekim 2022 tarihleri arasında 7 gün olacak şekilde uzaktan online Temel Seviye Beyaz Şapkalı Hacker - Sızma Testi Uzmanı Eğitimi düzenleyecek.

Başvurular sistem üzerinden alınmaya başlanırken, eğitime katılacak adayların basvuru.tse.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.

TSE’nin internet sitesinde yer alan konuya ilişkin bilgiler şöyle:

Eğitim Tarihi: 26 Eylül  - 04 Ekim 2022 tarihleri arasında 7 gün olacak şekilde uzaktan online Temel Seviye Beyaz Şapkalı Hacker - Sızma Testi Uzmanı Eğitimi düzenlenecektir.

Başvurular sistem üzerinden alınmaya başlanmıştır. Eğitime katılacak adayların basvuru.tse.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Eğitime kayıt için Son başvuru tarihi 23 Eylül 2022'dir.

Başvuru işlemleri hakkında detaylı bilgiler sayfanın altında bulunan Başvuru Adımları dokümanında yazmaktadır.

Eğitim ücreti kişi başı 7540 TL + KDV olmak üzere toplam 8.897,20 TL'dir.

Not: Eğitimde lise, önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine %25 indirim uygulanmaktadır. (Açıköğretim öğrencileri indirimden hariç tutulmaktadır.) Öğrenci indiriminden yararlanmak istiyorsanız başvuru esnasında sisteme öğrenci belgenizi yüklemeniz gerekmektedir.

basvuru.tse.org.tr adresinden kullanıcı hesabı açtıktan sonra başvuru için ana sayfada soldaki menülerden YENİ BAŞVURU YAP > Eğitim - Sınav İşlemleri > Eğitim Sınav Başvurusu Bireysel kısmına tıklamanız ve açılan yeni sayfadan;

HİZMET: Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

BAŞVURU TİPİ: Eğitim

EĞİTİM ADI: Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi - 7 Gün

seçildikten sonra Hizmet Listesi Getir'e tıklanır. İş yeri bilgileri ve fatura bilgileri girildikten sonra ileri tuşuna basılır ve yeni açılan sayfadan evrak bilgileri kısmında zorunlu yüklenmesi gereken evraklar sisteme yüklenir. Eğer var ise öğrenci belgesi indirimden yararlanmak için sisteme yükleyebilirsiniz. Son adımda imza kısmında eğer e-imzanız yok ise e-imzasız seçeneği seçilir ve başvuru kaydedilir. Gerekli onaylar verildikten sonra size sistem üzerinden otomatik bilgilendirme maili gönderilecektir.

Onay verilen başvurular ödeme aşamasına geçer.

Eğitim ödemesi yaptığınız dekontu sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Eğitim programı ve diğer bilgiler için "Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim ve Belgelendirmesi" sayfasını inceleyebilirsiniz.

Başvuru ile ilgili sorularınız için bsh@tse.org.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

NOT: Sınavlarla ilgili tarihler daha sonra duyurulacaktır. Sınavlara girmek için eğitim almak zorunda değilsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.