Prof. Hikmet Topaloğlu’ndan Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a ziyaret

Sağlık 14.09.2022 - 21:51, Güncelleme: 14.09.2022 - 21:51
 

Prof. Hikmet Topaloğlu’ndan Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a ziyaret

ANKHABER / Ankara’nın köklü sağlık kurumlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şifa dağıtmayı sürdürüyor.
Başhekim Burhan Kurtuluş’un izni ve öncülüğünde kurulan Engeli Danışma Merkezi ise Ali Daştan’ın sorumluluğunda hizmet sunarken, Merkeze ziyaretler de dışarıdan ve hastane bünyesinden devam ediyor. ZİYARETLER SÜRÜYOR Son olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Eğitim Görevlisi V. Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, başarı diledi. Ali Daştan da, “Ziyareti ile bizleri onurlandıran Hastanemiz Üroloji Doktorlarından Prof. Dr. Sayın Hikmet Topaloğlu’na ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kıymetli hocam” paylaşımında bulundu. HİZMETE DEVAM Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başhekim Burhan Kurtuluş yönetiminde, Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularından oluşan geniş bir ekip, dertlilere derman adına hizmete devam ederken, Ali Daştan sorumluluğundaki Engeli Danışma Merkezi de hizmet kalitesini artıran önemli bir görev üstleniyor.
ANKHABER / Ankara’nın köklü sağlık kurumlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şifa dağıtmayı sürdürüyor.

Başhekim Burhan Kurtuluş’un izni ve öncülüğünde kurulan Engeli Danışma Merkezi ise Ali Daştan’ın sorumluluğunda hizmet sunarken, Merkeze ziyaretler de dışarıdan ve hastane bünyesinden devam ediyor.

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Son olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Eğitim Görevlisi V. Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, başarı diledi.

Ali Daştan da, “Ziyareti ile bizleri onurlandıran Hastanemiz Üroloji Doktorlarından Prof. Dr. Sayın Hikmet Topaloğlu’na ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kıymetli hocam” paylaşımında bulundu.

HİZMETE DEVAM

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başhekim Burhan Kurtuluş yönetiminde, Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularından oluşan geniş bir ekip, dertlilere derman adına hizmete devam ederken, Ali Daştan sorumluluğundaki Engeli Danışma Merkezi de hizmet kalitesini artıran önemli bir görev üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.