Pursaklar’daki yetim ve öksüzler sahipsiz değil

Yerel 14.09.2022 - 12:04, Güncelleme: 14.09.2022 - 12:04
 

Pursaklar’daki yetim ve öksüzler sahipsiz değil

Sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye'ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, kendi ürettiği bal, sucuk, nohut ve mercimeği yetim ve öksüz çocuklara dağıtmaya başladı.
İhtiyaç sahibi aileler için tüm imkânlarını seferber ederek, sosyal yardım çalışmaları yürüten Pursaklar Belediyesi, yetim ve öksüz çocukların her an yanında olmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, ata tohumlarından üretilen nohut ve mercimeği, Sirkeli Bal Ormanında üretilen balları ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırladığı kangal sucukları, yetim ve öksüz çocuklara dağıtmaya başladı. Bal, sucuk, nohut ve mercimeğin dağıtılmak üzere hazırlandığı Tebessüm Çarşısına giden Başkan Ertuğrul Çetin, belediye ekiplerince yapılan hazırlıkları yakından takip etti. Yetim, öksüz çocukların ve ailelerinin, her daim yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bal, Sucuk, Nohut, Mercimek. Kendimiz üretiyor, yetim ve öksüzlerimize dağıtıyoruz. Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için en büyük gurur kaynağı olmuştur. Gayret bizden, bereket Allah’tan. Afiyet Olsun. Bugün olduğu gibi yarında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye'ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, kendi ürettiği bal, sucuk, nohut ve mercimeği yetim ve öksüz çocuklara dağıtmaya başladı.

İhtiyaç sahibi aileler için tüm imkânlarını seferber ederek, sosyal yardım çalışmaları yürüten Pursaklar Belediyesi, yetim ve öksüz çocukların her an yanında olmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, ata tohumlarından üretilen nohut ve mercimeği, Sirkeli Bal Ormanında üretilen balları ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırladığı kangal sucukları, yetim ve öksüz çocuklara dağıtmaya başladı.

Bal, sucuk, nohut ve mercimeğin dağıtılmak üzere hazırlandığı Tebessüm Çarşısına giden Başkan Ertuğrul Çetin, belediye ekiplerince yapılan hazırlıkları yakından takip etti.

Yetim, öksüz çocukların ve ailelerinin, her daim yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bal, Sucuk, Nohut, Mercimek. Kendimiz üretiyor, yetim ve öksüzlerimize dağıtıyoruz. Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için en büyük gurur kaynağı olmuştur. Gayret bizden, bereket Allah’tan. Afiyet Olsun. Bugün olduğu gibi yarında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.