İlham veren portre: Ertuğrul Çetin

Yerel 13.09.2022 - 13:28, Güncelleme: 13.09.2022 - 13:28
 

İlham veren portre: Ertuğrul Çetin

Gençlerle her an, her dakika bir arada olmaya büyük bir ehemmiyet veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin resim portrelerinde yer almaya devam ediyor.
İlçede gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal çalışmalardan dolayı 7’den 70’e tüm vatandaşların büyük takdirini kazanan Başkan Ertuğrul Çetin, gençlerin ilgisini ve sevgisini üzerine çekmeye devam ediyor. İlçede gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal çalışmalardan dolayı Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkür eden genç ressam Ayşenur Ünal, her detayın ele alındığı, büyük bir titizlikleçalışmasını kuru kalem portre çalışmasını,kendisini makamında misafir eden Çetin’e hediye etti. ‘‘Emekleri ve güzel çalışması için kendisini tebrik ediyorum’’ Pursaklar Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade edenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kardeşim Ayşenur Ünal, resmimi çizerek ailesi ile birlikte ziyaretime geldi. Emekleri ve güzel çalışması için kendisini tebrik ediyorum. Eline sağlık. Hediyesi için teşekkür ederim. Hayatının ilerleyen zamanlarında ele alacağı çalışmalarda kendisine kolaylıklar diliyorum. Başarıları daim olsun’’ dedi.
Gençlerle her an, her dakika bir arada olmaya büyük bir ehemmiyet veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin resim portrelerinde yer almaya devam ediyor.

İlçede gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal çalışmalardan dolayı 7’den 70’e tüm vatandaşların büyük takdirini kazanan Başkan Ertuğrul Çetin, gençlerin ilgisini ve sevgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

İlçede gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal çalışmalardan dolayı Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkür eden genç ressam Ayşenur Ünal, her detayın ele alındığı, büyük bir titizlikleçalışmasını kuru kalem portre çalışmasını,kendisini makamında misafir eden Çetin’e hediye etti.

‘‘Emekleri ve güzel çalışması için kendisini tebrik ediyorum’’

Pursaklar Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade edenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kardeşim Ayşenur Ünal, resmimi çizerek ailesi ile birlikte ziyaretime geldi. Emekleri ve güzel çalışması için kendisini tebrik ediyorum. Eline sağlık. Hediyesi için teşekkür ederim. Hayatının ilerleyen zamanlarında ele alacağı çalışmalarda kendisine kolaylıklar diliyorum. Başarıları daim olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.