Konut-Sen büyüyor

Çalışma Hayatı 13.09.2022 - 11:10, Güncelleme: 13.09.2022 - 11:10
 

Konut-Sen büyüyor

ANKHABER / Sorunları çok olan konut görevlilerin örgütlendiği Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) yeni üyelerle büyüyor.
Üyelerinin haklarını aramak, hukuklarını korumak için mücadele eden KONUT-SEN’in Başkanı Uğur Gözel, yaşanan güzel gelişmeleri, “Yeni üyelerimiz hepimize hayırlı olsun” paylaşımı ile duyururken, mesleki donanım açısından da faaliyetler sürüyor. Başkan Uğur Gözel, Ankara’nın Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerinden sendikaya üye olan emekçilerle çekilen fotoğrafları, “Diğer İllerimizdeki tüm yeni üyelerimize de selamlarımızı iletiyoruz. Meslektaşlarımıza, sendikamıza ve camiamıza hayırlı olsun.” diye paylaştı. Bu arada hem Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen programlar hem de yetkili kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen etkinlikler yoluyla üyelerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması sağlanıyor. Bu çerçevede Ankara’da sınavlar yapıldı. KONUT-SEN’in bu faaliyetleri yerine getirirkenki sloganı, “Kimliksiz apartman görevlisi kalmayacak.” oldu.
ANKHABER / Sorunları çok olan konut görevlilerin örgütlendiği Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) yeni üyelerle büyüyor.

Üyelerinin haklarını aramak, hukuklarını korumak için mücadele eden KONUT-SEN’in Başkanı Uğur Gözel, yaşanan güzel gelişmeleri, “Yeni üyelerimiz hepimize hayırlı olsun” paylaşımı ile duyururken, mesleki donanım açısından da faaliyetler sürüyor.

Başkan Uğur Gözel, Ankara’nın Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerinden sendikaya üye olan emekçilerle çekilen fotoğrafları, “Diğer İllerimizdeki tüm yeni üyelerimize de selamlarımızı iletiyoruz. Meslektaşlarımıza, sendikamıza ve camiamıza hayırlı olsun.” diye paylaştı.

Bu arada hem Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen programlar hem de yetkili kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen etkinlikler yoluyla üyelerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması sağlanıyor.

Bu çerçevede Ankara’da sınavlar yapıldı.

KONUT-SEN’in bu faaliyetleri yerine getirirkenki sloganı, “Kimliksiz apartman görevlisi kalmayacak.” oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.