BAŞKAN MURAT ERCAN İLK DERS ZİLİ HEYECANINA ORTAK OLDU

Güncel 13.09.2022 - 10:50, Güncelleme: 13.09.2022 - 10:50
 

BAŞKAN MURAT ERCAN İLK DERS ZİLİ HEYECANINA ORTAK OLDU

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla ders başı yapan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret ederek başarılar diledi.
2022-2023eğitim ve öğretim yılının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Ercan ilk önce ASO Teknik Koleji 10. Yıl kuruluş yıl dönümü ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı. Daha sonraFatih Anaokulu, 100.Yıl İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ile Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Başkan Ercan, “Öğrenci ve öğretmenlerimize; tüm Sincan’a, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, başarı dolu yarınlar diliyorum” dedi. Başkan Ercan Sınıfları Gezdi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet edip keyifli vakit geçirdi.Okul bahçesinde çocuklarını bekleyen velilerle de selamlaşıp sohbet eden Başkan Ercan öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim dönemi için başarılar diledi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla ders başı yapan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret ederek başarılar diledi.

2022-2023eğitim ve öğretim yılının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Başkan Ercan ilk önce ASO Teknik Koleji 10. Yıl kuruluş yıl dönümü ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı. Daha sonraFatih Anaokulu, 100.Yıl İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ile Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Başkan Ercan, “Öğrenci ve öğretmenlerimize; tüm Sincan’a, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, başarı dolu yarınlar diliyorum” dedi.

Başkan Ercan Sınıfları Gezdi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet edip keyifli vakit geçirdi. Okul bahçesinde çocuklarını bekleyen velilerle de selamlaşıp sohbet eden Başkan Ercan öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim dönemi için başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.