Mamak Belediyesi’nden Pakistan’a Yardım

Yerel 12.09.2022 - 13:46, Güncelleme: 12.09.2022 - 13:46
 

Mamak Belediyesi’nden Pakistan’a Yardım

Gönül Çarşısı bu kez Pakistanlı Kardeşleri için elini taşın altına koydu.
Türkiye, sel felaketlerinden zarar gören dost ve kardeş ülke Pakistan’a tüm kurumları ile insani yardım malzemesi göndermeye devam ediyor. İnsan odaklı çalışan, sosyal yardımları ile gönüllerde yer edinen Mamak Belediyesi de Pakistanlı kardeşleri için harekete geçti. İhtiyaç sahipleri için oluşturulan Gönül Çarşısı’ndan 750 koli gıda paketi, Pakistan’a gönderilmek üzere kamyona yüklendi. Pakistanlı selzedeler için oluşturulan gıda paketleri AFAD Ankara İl Müdürlüğü koordinasyonunda tren garından Pakistan’a ulaştırılmak üzere yola çıktı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çok şükür ki zor durumda olana yardım etmeyi vicdani bir görev bilen bir milletiz. Bizim zor zamanlarımızda her zaman yanımızda olan dost ve kardeş ülke Pakistan için üzerimize düşen ne varsa yapmak istedik. Gönül Çarşımızda hazırladığımız gıda paketleri Pakistanlı kardeşlerimiz için yola çıktı. Sel mağduru kardeşlerimizin yaralarına bir nebze olsun merhem olabildiğimiz için mutluyuz” dedi.
Gönül Çarşısı bu kez Pakistanlı Kardeşleri için elini taşın altına koydu.

Türkiye, sel felaketlerinden zarar gören dost ve kardeş ülke Pakistan’a tüm kurumları ile insani yardım malzemesi göndermeye devam ediyor.

İnsan odaklı çalışan, sosyal yardımları ile gönüllerde yer edinen Mamak Belediyesi de Pakistanlı kardeşleri için harekete geçti. İhtiyaç sahipleri için oluşturulan Gönül Çarşısı’ndan 750 koli gıda paketi, Pakistan’a gönderilmek üzere kamyona yüklendi.

Pakistanlı selzedeler için oluşturulan gıda paketleri AFAD Ankara İl Müdürlüğü koordinasyonunda tren garından Pakistan’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çok şükür ki zor durumda olana yardım etmeyi vicdani bir görev bilen bir milletiz. Bizim zor zamanlarımızda her zaman yanımızda olan dost ve kardeş ülke Pakistan için üzerimize düşen ne varsa yapmak istedik. Gönül Çarşımızda hazırladığımız gıda paketleri Pakistanlı kardeşlerimiz için yola çıktı. Sel mağduru kardeşlerimizin yaralarına bir nebze olsun merhem olabildiğimiz için mutluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.