SİNCAN, MUSTAFA TAŞ KONSERİ İLE COŞTU

Yerel 12.09.2022 - 13:44, Güncelleme: 12.09.2022 - 13:44
 

SİNCAN, MUSTAFA TAŞ KONSERİ İLE COŞTU

Sincan Belediyesi yaz başından bu yana Gençlik Konserleri kapsamında gençlerle ünlü sanatçıları buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Sincan Mustafa Taş’ın güzel şarkılarıyla keyiflendi.
“Sincan Gençlik Konserleri” bu hafta sevilen sanatçı Mustafa Taş’ı ağırladı. Kent Meydanı’nda düzenlenen konsere Sincanlı gençler başta olmak üzere civar ilçelerden de vatandaşlar akın etti. Mustafa Taş’ın seslendirdiği eserler hep bir ağızdan coşkuyla söylendi. Konser öncesi konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlere seslendi; birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ercan, “Yaz boyu gençlerimizle bir arada olduk. Sincan’ın, Ankara’nın, Türkiye’nin geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çok önemli kültür, sanat projeleri yapıyoruz. Gençlerimiz için ne yapsak az. Belediye bütçesinin büyük bir kısmını gençlerimize ayırıyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. Biz birlikte güçlüyüz. Sincan’dan yükselen bu coşku seli, vatansever seda her yerden duyuluyor.” dedi. Konuşmaların ardından Mustafa Taş’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar keyifli bir akşam yaşamanın mutluluğu ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.
Sincan Belediyesi yaz başından bu yana Gençlik Konserleri kapsamında gençlerle ünlü sanatçıları buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Sincan Mustafa Taş’ın güzel şarkılarıyla keyiflendi.

“Sincan Gençlik Konserleri” bu hafta sevilen sanatçı Mustafa Taş’ı ağırladı. Kent Meydanı’nda düzenlenen konsere Sincanlı gençler başta olmak üzere civar ilçelerden de vatandaşlar akın etti. Mustafa Taş’ın seslendirdiği eserler hep bir ağızdan coşkuyla söylendi.

Konser öncesi konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlere seslendi; birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ercan, “Yaz boyu gençlerimizle bir arada olduk. Sincan’ın, Ankara’nın, Türkiye’nin geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çok önemli kültür, sanat projeleri yapıyoruz. Gençlerimiz için ne yapsak az. Belediye bütçesinin büyük bir kısmını gençlerimize ayırıyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. Biz birlikte güçlüyüz. Sincan’dan yükselen bu coşku seli, vatansever seda her yerden duyuluyor.” dedi.

Konuşmaların ardından Mustafa Taş’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar keyifli bir akşam yaşamanın mutluluğu ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.