ABB, ‘Dikkat Geliştirme Ve Odaklanma Eğitimi’ alan öğrenci ve ailelerini kampta ağırladı

Ankara 10.09.2022 - 11:59, Güncelleme: 10.09.2022 - 11:59
 

ABB, ‘Dikkat Geliştirme Ve Odaklanma Eğitimi’ alan öğrenci ve ailelerini kampta ağırladı

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ne katılan öğrenci ve aileleri için Kızılcahamam’daki Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde kamp düzenledi. Öğrenciler ve aileleri, düzenlenen müze gezileri, atölye çalışmaları ve doğa gezileriyle dolu dolu 3 gün geçirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ne katılan öğrenci ve aileleri için ABB’nin Kızılcahamam’daki Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 günlük kamp düzenledi. ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOLU DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ Müze gezileri, atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri ve Kent Orkestrası’nın müzik dinletisi gibi etkinliklerin de yer aldığı kampakatılan öğrenci ve veliler dolu dolu üç gün geçirdi. Çocuklara ve ailelerine yönelik etkinliklere devam edeceklerini belirten ABB Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut, gezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak yaz dönemi ortaokul ve lise öğrencileri için ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ düzenledik. Bu eğitimlere katılan öğrenciler ve aileleriniKızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 gün misafir ediyoruz. Program kapsamında da bugün Soğuksu Milli Parkı’nda piknik yapıyoruz. Ailelerimizin çocuklarla bütünleştiği birlikte hareket ettikleri çeşitli oyunlar oynadık. 3 günlük kampımızda anneler ve çocukları için çeşitli sanat atölyeleri düzenledik. Çok eğlenceli geçiyor, güzel vakit geçiriyoruz.”   ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR Kampa katılan öğrenci ve veliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: -Özlem Kılıç (Veli): “Buraya 2 çocuğumla birlikte geldim. Çocuklar çok eğleniyor. Yaz boyunca katılabildikleri tek etkinlik de bu oldu. O yüzden burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” -Nergis Ünal:“Burayı çok sevdim. Şifa Termal Sosyal Tesisi çok güzel… Bugün ikinci günümüz. Piknik yapıyoruz, çok eğleniyoruz.” - Emirhan Ünal: “Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Hamama giriyoruz, eğlenceli güzel vakit geçiriyoruz. Çok teşekkür ederiz.” - Bünyamin Okçu: “Ankara Büyükşehir Belediyesi sayesinde Kızılcahamam’da kamp yapıyoruz. Her gün etkinlikler düzenleniyor. Hamama ve havuza giriyoruz.  Serbest zamanlarımız da oluyor. Belediyemize çok teşekkür ederiz.” - Ali Tuna Karabulut: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu etkinlikten hepimiz faydalanıyoruz. Tesislerde hamama giriyoruz. Hocalarımızın da düzenledikleri etkinliklerle çok eğleniyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim.”
ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ne katılan öğrenci ve aileleri için Kızılcahamam’daki Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde kamp düzenledi. Öğrenciler ve aileleri, düzenlenen müze gezileri, atölye çalışmaları ve doğa gezileriyle dolu dolu 3 gün geçirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ne katılan öğrenci ve aileleri için ABB’nin Kızılcahamam’daki Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 günlük kamp düzenledi.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOLU DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ

Müze gezileri, atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri ve Kent Orkestrası’nın müzik dinletisi gibi etkinliklerin de yer aldığı kampakatılan öğrenci ve veliler dolu dolu üç gün geçirdi.

Çocuklara ve ailelerine yönelik etkinliklere devam edeceklerini belirten ABB Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut, gezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak yaz dönemi ortaokul ve lise öğrencileri için ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ düzenledik. Bu eğitimlere katılan öğrenciler ve aileleriniKızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 gün misafir ediyoruz. Program kapsamında da bugün Soğuksu Milli Parkı’nda piknik yapıyoruz. Ailelerimizin çocuklarla bütünleştiği birlikte hareket ettikleri çeşitli oyunlar oynadık. 3 günlük kampımızda anneler ve çocukları için çeşitli sanat atölyeleri düzenledik. Çok eğlenceli geçiyor, güzel vakit geçiriyoruz.”  

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Kampa katılan öğrenci ve veliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Özlem Kılıç (Veli): “Buraya 2 çocuğumla birlikte geldim. Çocuklar çok eğleniyor. Yaz boyunca katılabildikleri tek etkinlik de bu oldu. O yüzden burada olmaktan dolayı çok mutluyum.”

-Nergis Ünal:“Burayı çok sevdim. Şifa Termal Sosyal Tesisi çok güzel… Bugün ikinci günümüz. Piknik yapıyoruz, çok eğleniyoruz.”

- Emirhan Ünal: “Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Hamama giriyoruz, eğlenceli güzel vakit geçiriyoruz. Çok teşekkür ederiz.”

- Bünyamin Okçu: “Ankara Büyükşehir Belediyesi sayesinde Kızılcahamam’da kamp yapıyoruz. Her gün etkinlikler düzenleniyor. Hamama ve havuza giriyoruz.  Serbest zamanlarımız da oluyor. Belediyemize çok teşekkür ederiz.”

- Ali Tuna Karabulut: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu etkinlikten hepimiz faydalanıyoruz. Tesislerde hamama giriyoruz. Hocalarımızın da düzenledikleri etkinliklerle çok eğleniyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.