Gençler yazı kampla bitirdi

Yerel 10.09.2022 - 05:13, Güncelleme: 10.09.2022 - 05:13
 

Gençler yazı kampla bitirdi

Etimesgut Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi 90 genci 5 günlük Antalya Manavgat'ta yaz kampına gönderdi. Etkinlikler, yarışmalar eğlencelerle dolu dolu geçen kampla gençler bol bol enerji depoladılar.
Kamp çadırında kalan gençler sorumlu personel nezaretinde denize girdiler, doğa yürüyüşleri yaptılar. Kültürel etkinliklerin de düzenlendiği kampta gençler bilgi yarışmalarıyla kendilerini test ettiler. Gün içerisinde çeşitli yarışma ve oyunlarla keyifli vakit geçiren gençler, akşam şarkı ve türküler söyleyerek yaz akşamlarını tadını çıkardılar. Kampta yeni dostluk ve arkadaşlıklarda kuruldu. Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Göksu, gençlerin her zaman yanında olduğu için Belediye Başkanı Enver Demirel'e teşekkür etti. Göksu, "Yaz kampıyla konsey üyelerimiz kendilerini yenilediler enerjik bir şekilde Etimesgut'a dönüyoruz" dedi.
Etimesgut Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi 90 genci 5 günlük Antalya Manavgat'ta yaz kampına gönderdi. Etkinlikler, yarışmalar eğlencelerle dolu dolu geçen kampla gençler bol bol enerji depoladılar.

Kamp çadırında kalan gençler sorumlu personel nezaretinde denize girdiler, doğa yürüyüşleri yaptılar. Kültürel etkinliklerin de düzenlendiği kampta gençler bilgi yarışmalarıyla kendilerini test ettiler.

Gün içerisinde çeşitli yarışma ve oyunlarla keyifli vakit geçiren gençler, akşam şarkı ve türküler söyleyerek yaz akşamlarını tadını çıkardılar. Kampta yeni dostluk ve arkadaşlıklarda kuruldu.

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Göksu, gençlerin her zaman yanında olduğu için Belediye Başkanı Enver Demirel'e teşekkür etti. Göksu, "Yaz kampıyla konsey üyelerimiz kendilerini yenilediler enerjik bir şekilde Etimesgut'a dönüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.