35. Ahilik Haftası Kutlamaları Pazartesi başlıyor

Ekonomi 09.09.2022 - 17:16, Güncelleme: 09.09.2022 - 17:16
 

35. Ahilik Haftası Kutlamaları Pazartesi başlıyor

12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında yurt genelinde kutlanacak 35 Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Ankara'da açılış etkinliği 12 Eylül Pazartesi günü yapılacak.
Ahilik Haftası Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 35. Ahilik Haftası Kutlamaları, Ankara'da 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında 35'ncisi gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlama programı; Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından Ulus Atatürk Anıtı'na (Ankara Zafer Anıtı) çelenk konulmasının ardından  Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak. ANKESOB'a bağlı meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile esnaf ve sanatkarların ve vatandaşın da yoğun katılımıyla geçen kutlamalar kapsamında gerçekleştirilecek tören programı; Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve Ankara Kulübü Derneği Seymen Gösterisi, protokol konuşmaları,  Ankara İlin Ahisi - İlin Kalfası ve İlin Çırağı tanıtım ve plaket merasimi ile devam edecek. Kutlama programı çerçevesinde son bölümde ise esnaf ve sanatkarlara, vatandaşlara geleneksel Ahi Pilavı dağıtılacak.
12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında yurt genelinde kutlanacak 35 Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Ankara'da açılış etkinliği 12 Eylül Pazartesi günü yapılacak.

Ahilik Haftası Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 35. Ahilik Haftası Kutlamaları, Ankara'da 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yıl 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında 35'ncisi gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlama programı; Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından Ulus Atatürk Anıtı'na (Ankara Zafer Anıtı) çelenk konulmasının ardından  Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak.

ANKESOB'a bağlı meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile esnaf ve sanatkarların ve vatandaşın da yoğun katılımıyla geçen kutlamalar kapsamında gerçekleştirilecek tören programı; Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve Ankara Kulübü Derneği Seymen Gösterisi, protokol konuşmaları,  Ankara İlin Ahisi - İlin Kalfası ve İlin Çırağı tanıtım ve plaket merasimi ile devam edecek.

Kutlama programı çerçevesinde son bölümde ise esnaf ve sanatkarlara, vatandaşlara geleneksel Ahi Pilavı dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.